Prodano

Luksuzna vanjska garnitura vrhunske kvalitete od 6 elemenata – Madagaskar Premium

2.590 

Nema na zalihi

Besplatna dostava

Premium vanjska garnitura od 6 elemenata s 3-godišnjim jamstvom na boju, punjenje i druge materijale koji dolaze u kontakt s kožom.
Lagani aluminijski okvir s praškastim premazom presvučen pletenim sivim poliratanom otpornim na vremenske uvjete, sivi jastučići izrađeni od vodonepropusnog i perivog materijala, s debelim punjenjem od spužve otpornim na UV zračenje i druge vremenske utjecaje.
Set sadrži 3 stolića za kavu različitih veličina, koji se mogu slagati u različitim varijantama.

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!

Opis

Opis

Premium vanjska garnitura od 6 elemenata s 3-godišnjim jamstvom na boju, punjenje i druge materijale koji dolaze u kontakt s kožom.
Ova vanjska garnitura ima lagani aluminijski okvir s praškastim premazom presvučen pletenim sivim poliratanom otpornim na vremenske uvjete, sivi jastučići izrađeni od vodonepropusnog i perivog materijala, s debelim punjenjem od spužve otpornim na UV zračenje i druge vremenske utjecaje.

Korišteni materijali:
POLIRATAN = Materijal visoke kvalitete može podnijeti širok raspon temperatura (od -25°C do + 70°C). UV otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake.
Ovaj materijal karakteriziraju visoka stabilnost i čvrstoća vlakana, te jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu, kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci su napravljeni od 100% obojenog poliestera koji je otporan na UV zrake i koji odbija vodu, a zadržava impregnacijske i vodootporne karakteristike i nakon 30 pranja. Nudimo 3-godišnje jamstvo na boju. Punjenje i drugi materijali koji dolaze u kontakt s kožom proizvod su njemačkih dobavljača i ne sadrže toksične tvari.

Veličine:
Fotelja: 81,5x88x75 cm
Sofa za 2 osobe: 81,5x190x75 cm
Stolić za kavu (L): 100×28,5 cm
Stolić za kavu (M): 60×37,5 cm
Stolić za kavu (S): 40×47 cm

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: A369A-1,A369B-1,T240,T241,T242 Kategorije: , , ,