Sold outPopularno

Luksuzni sofa set za vrt od 6 elemenata – Rimini

19.990,00 kn

Luksuzni sofa set od 6 elemenata, dolazi uz jamstvo na 3 godine

Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, tkane površine od premium umjetnog ratana u brončanoj boji, perivi jastuci koji su otporni na vremenske utjecaje i odbijaju vodu s izdašnim punjenjem od pjene. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!

Nema na zalihi

SKU: RIMINI - A163E, A,D1,D2 Kategorije: , , ,
Opis

Opis

Premium sofa set od 6 elemenata, dolazi uz jamstvo na 3 godine

Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, tkane površine od premium umjetnog ratana u brončanoj boji, perivi jastuci koji su otporni na vremenske utjecaje i odbijaju vodu s izdašnim punjenjem od pjene. Svi materijali mogu podnijeti UV zračenje i druge vremenske utjecaje.

Set se sastoji od:

2 naslonjača (fotelje) – 100x96x62 cm

1 sofa – 210x96x62 cm

1 stol za kavu – 110x65x30 cm

2x bočni stol – 58x58x46 cm

Stolovi su opremljeni 5mm debelim kaljevim staklom.

Proizvod je namijenjen za uživanje u vanjskim prostorima kao što su vrt ili terasa te za catering ili ugošćivanje uzvanika na eventima.

Sljedeći materijali od umjetnog ratana su korišteni:

HDPE umjetni ratan, visoko kvalitetan termoplastični materijal koji može podnijeti veliki raspon temperatura (od -25C to +70C).

UV-otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake.

Premaz posjeduje visoku stabilnost i otpornost na trganje, jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci su načinjeni od 100% obojenog poliestera koji je otporan na UV zrake i koji odbija vodu, a zadržava impregnacijske i vodootporne karakteristike i nakon 30 pranja, 3-godišnje jamstvo na boju, punjenje i druge materijale koji dolaze u kontakt s kožom, proizvod njemačkih dobavljača i ne sadrži toksične tvari.