Prodano

Rotirajući vrtni naslonjač – Caorle

1.990,00 kn

Nema na zalihi

Besplatna dostava

Rotirajuća vrtna stolica koja se može koristiti za udobno sjedenje u vrtu ili domu. Njeni meki jastuci jamče vrhunsku udobnost sjedenja. Vrtna stolica ima konstrukciju s praškastim premazom i kromirano postolje kako bi vam osigurala svu potrebnu stabilnost i dugi vijek uporabe. Tkane površine od kvalitetnog umjetnog ratana u antracitnoj boji otporne su na vremenske prilike kako bi vam pružile vrhunsku zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja. Plavi jastuci odbijaju vodu, perivi su i dolaze s izdašnim punjenjem od pjene koji pridonose osjećaju maksimalne udobnosti. Svi materijali korišteni u proizvodnji ove stolice otporni su na UV zrake kako biste mogli uživati u nepomućenom osjećaju opuštanja kada se odmarate na otvorenom.

Navedena cijena odnosi se na jednu stolicu. Dostupno s plavim jastukom.

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!

 

Opis

Opis

Rotirajuća stolica za vrt ili dom.

Okvir s praškastim premazom i kromirano postolje, tkane površine od kvalitetnog umjetnog ratana u antracitnoj boji otporne su na vremenske utjecaje, perivi prozračni plavi jastuci koji odbijaju vodu s izdašnim punjenjem od pjene, svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske prilike.

Metalno postolje. Rotirajuća stolica s antracitnim sjedalom od tkanog umjetnog ratana. Jastuk s izdašnim punjenjem osigurava udobno odmaranje.

Navedena cijena odnosi se na jednu stolicu. Dostupno s plavim jastukom.

Dimenzije: 86x104x94cm

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: TG0025-1 Kategorije: ,