Prodano

Vrtni blagovaonski set vrhunske kvalitete od 7 elemenata – Afrika Premium luksuzni vrtni namještaj

15.950,00 kn

Nema na zalihi

Besplatna dostava

Afrika premium vrtni blagovaonski set – jamstvo na 3 godine

Ovaj vrtni blagovaonski set je izrađen od kvalitetnog aluminija obloženog jedinstvenim, ručno tkanim umjetim ratanom (poliratan). Umjetni ratan poznat je i pod nazivom poliratan, a ima brojne značajne prednosti. Zahvaljujući plastičnom materijalu (poliratan), ova vanjska garnitura je potpuno otporna na vodu, smrzavanje i UV zrake. Zadržava boju u izvornom stanju i nakon nekoliko godina.

Konstrukcija stola je aluminijska, a radna površina je od kaljenog stakla.

Sa svojim modernim stilom, ovaj vrtni blagovaonski set bit će pravi ukras bilo kojeg vrta.

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!

Opis

Opis

Afrika premium vrtni blagovaonski set – jamstvo na 3 godine

Ovaj vrtni blagovaonski set je izrađen od kvalitetnog aluminija obloženog jedinstvenim, ručno tkanim umjetim ratanom (poliratan).  Umjetni ratan poznat je i pod nazivom poliratan, a ima brojne značajne prednosti. Zahvaljujući plastičnom materijalu, ova vanjska garnitura je potpuno otporna na vodu, smrzavanje i UV zrake. Zadržava boju u izvornom stanju i nakon nekoliko godina.

Sa svojim modernim stilom, ovaj vrtni blagovaonski set bit će pravi ukras bilo kojeg vrta.

Korišteni materijali:

Poliratan = HDPE sintetički termoplastični materijal visoke kvalitete, može podnijeti širok raspon temperatura (od -25°C do + 70°C).
UV otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake. Ovaj materijal karakteriziraju visoka stabilnost i čvrstoća vlakana te jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu, kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci su perivi i vodonepropusni, a napunjeni su debelom spužvom kako bi korisniku pružili što veću udobnost. Svi materijali otporni su na UV zračenje i druge vremenske utjecaje.

Konstrukcija stola je aluminijska, a radna površina je od kaljenog stakla.

Veličine:
Stol: 190x100x75 cm
Stolica: 63x63x76 cm

Proizvodi nisu dizajnirani samo za vrt, već i za ugostiteljsku i hotelsku upotrebu.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vrtni blagovaonski set vrhunske kvalitete od 7 elemenata – Afrika Premium luksuzni vrtni namještaj”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.