Prodano

Vrtne fotelje sa stolićem – Togo Premium vrtna garnitura

1 326  (9 989,99 Kn)

Nema na zalihi

Besplatna dostava

Vrtne fotelje vrhunske kvalitete.

Vrtne fotelje Togo imaju lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom. Aluminijski okvir protkan je užetom u zelenoj boji, otporan na vremenske utjecaje. Perivi bijeli jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

Fotelje: 77 x 75 x 89 cm
Stolić: 60 x 60 x 38 cm

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Vrtne fotelje Togo imaju lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom. Aluminijski okvir protkan je užetom u zelenoj boji, otporan na vremenske utjecaje. Perivi bijeli jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Set se sastoji od dvije vrtne fotelje i jednog stolića.

Korišteni materijali:
Uže visoke kvalitete može podnijeti široki raspon temperatura (od -25C do +70C), materijal obojen u masi. UV-otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake. Materijal posjeduje visoku stabilnost i otpornost na trganje, jednostavno čišćenje i održavanje.

Jastuci ove vrtne fotelje načinjeni su od 100% obojenog poliestera koji je otporan na UV zrake i koji odbija vodu, a zadržava impregnacijske i vodootporne karakteristike i nakon 30 pranja, 3-godišnje jamstvo na boju, punjenje i druge materijale koji dolaze u kontakt s kožom, proizvod njemačkih dobavljača i ne sadrži toksične tvari.

Fotelje: 77 x 75 x 89 cm
Stolić: 60 x 60 x 38 cm

BESPLATNA DOSTAVA!