Vrtni blagovaonski set vrhunske kvalitete od 7 elemenata – Lagos Premium vrtni namještaj

2 990  (22 528,16 Kn)

Na zalihi

Besplatna dostava

Vrtni blagovaonski set od 7 elemenata (stol + 6 stolica).

Lagana konstrukcija od aluminija s praškastim premazom. Stolice su ukrašene elegantnom, modernom pletenom užadi sive boje, koja aluminijskim površinama daje stilsko ozračje. Sivi jastuci su vodootporni, perivi i otporni na UV zračenje i druge vremenske uvjete, a ispunjeni su debelom spužvom.

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Vrtni blagovaonski set vrhunske kvalitete od 7 elemenata: stol + 6 stolica.

Vrtni blagovaonski set Lagos Premium ima laganu konstrukciju od aluminija s praškastim premazom. Stolice su ukrašene elegantnom, modernom pletenom užadi sive boje, koja aluminijskim površinama daje stilsko ozračje. Sivi jastuci su vodootporni, perivi i otporni na UV zračenje i druge vremenske uvjete, a ispunjeni su debelom spužvom.

Korišteni materijali:
Uže visoke kvalitete može podnijeti široki raspon temperatura (od -25C do +70C), materijal obojen u masi. UV-otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake. Materijal posjeduje visoku stabilnost i otpornost na trganje, jednostavno čišćenje i održavanje.

Jastuci su načinjeni od 100% obojenog poliestera koji je otporan na UV zrake i koji odbija vodu, a zadržava impregnacijske i vodootporne karakteristike i nakon 30 pranja, 3-godišnje jamstvo na boju, punjenje i druge materijale koji dolaze u kontakt s kožom, proizvod njemačkih dobavljača i ne sadrži toksične tvari.

Površina stola izgleda kao mramor, ali je napravljena od kamena.

Dimenzije:
Stol: 180 x 90 x 75 cm
Stolica: 63 x 65 x 85,5 cm

BESPLATNA DOSTAVA!