Vrtni blagovaonski set vrhunske kvlitete – Tunis Premium vanjski namještaj

19.490,00 kn

Na zalihi

Besplatna dostava

Tunis Premium vrtni blagovaonski set vrhunske kvalitete od 7 elemenata (stol + 6 stolica).

Lagani okvir od aluminija prekriven praškastim premazom, sa naslonima presvučenim sivim vodootpornim užetom premium kvalitete.

Pleteno uže ispunjeno je mekom izdržljivom memorijskom pjenom, što ga čini još udobnijim. Svijetlo sivi jastuci su perivi i odbijaju vodu, a punjeni su debelim slojem spužve otpornim na UV zračenje i druge vremenske utjecaje. Set se sastoji od stola i 6 stolica. Konstrukcija stola je aluminijska, a radna površina je od kaljenog stakla.

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Vrtni blagovaonski set vrhunske kvlitete od 7 elemenata: stol + 6 stolica.

Lagani okvir od aluminija prekriven praškastim premazom, sa naslonima presvučenim sivim vodootpornim užetom premium kvalitete. Jastuci su perivi i odbijaju vodu, a punjeni su debelim slojem spužve. Svi materijali otporni su na UV zračenje i druge vremenske utjecaje.

 

Korišteni materijali:

Materijal visoke kvalitete u stilu mornarskog užeta može podnijeti širok raspon temperatura (od -25°C do + 70°C).
UV otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake. Ovaj materijal karakteriziraju visoka stabilnost i čvrstoća vlakana, te jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu, kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci su napravljeni od 100% obojenog poliestera koji je otporan na UV zrake i koji odbija vodu, a zadržava impregnacijske i vodootporne karakteristike i nakon 30 pranja. Nudimo 3-godišnje jamstvo na boju. Punjenje i drugi materijali koji dolaze u kontakt s kožom proizvod su njemačkih dobavljača i ne sadrže toksične tvari.

Konstrukcija stola je aluminijska, a radna površina je od kaljenog stakla.

Proizvodi su dizajnirani za vrt, katering i ugostiteljstvo.

Dimenzije:
Stol: 190 X 100 X 75 cm
Stolice: 63 X 63 X 75 cm

 

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!