namještaj za terasu blog
Blog

Uz naš namještaj za terasu stvorite si svoje malo mjesto za opuštanje!

Namještaj za terasu jedna je od najbitnijih stavki u proljetnom i ljetnom razdoblju! Toplija vremena vuku nas da provodimo sve više vremena na otvorenom – u dvorištu ili na terasi svoje kuće. Ipak, u slučaju manjih stanova, na balkonu nema uvijek dovoljno prostora za izlaganje ogromnih vrtnih garnitura, no srećom postoje garniture za sjedenje pomoću kojih se i najmanji balkon ili terasa mogu pretvoriti u luksuzno mjesto za odmor. Evo nekoliko ideja za one koji žele maksimalno iskoristiti svoj mali balkon ili terasu za uživanje pod ljetnim suncem.

Viseća fotelja od poliratana za male balkone

Tražite li namještaj za terasu koji vam neće vam zauzeti puno mjesta, viseća fotelja Cordoba od umjetnog ratana savršen je izbor za vas. Idealna je za manji balkon jer ne zauzima puno prostora zbog svog oblika u obliku kapi (veličina: 100 x 70 x 118 cm, težina: 35 kg, visina postolja: 196 cm).

Budući da dolazi sa stalkom, nije potrebno bušenje stropa da biste ju objesili i koristili. To je pogodno i za one koji žive u podstanarstvu, jer ju bez problema mogu ponijeti sa sobom u sljedeći stan.

Cordoba viseća stolica

Ovaj udoban i moderan namještaj za terasu od umjetnog ratana ima nosivost do 100 kg, a budući da ima aluminijsku konstrukciju premazanu prahom dobro podnosi sve vremenske uvjete.

Viseća fotelja Ciprus

Ova udobna viseća fotelja od umjetnog ratana malo je veća od prethodnog modela (dimenzije: 116 x 93 x 196 cm, težina 35 kg). Kao i prethodna viseća fotelja Cordoba, i ovaj namještaj za terasu ima maksimalnu nosivost od 100 kg, a ima i postolje pa nije potrebno bušenje stropa prilikom postavljanja. Elegantna površina od umjetnog ratana, izdržljivi aluminijski okvir premazan prahom i navlake na udobnim jastucima vrlo su otporni na UV zrake, tako da ove materijale ne oštećuju čak ni najekstremniji vremenski uvjeti.

S ovim vanjskim namještajem garantiramo vam opuštajući boravak na terasi. Preporučujemo ga svima koji vole zanimljive oblike, moderan dizajn i udoban odmor.

Namještaj za terasu - Ciprus viseća fotelja

Blagovaonski set za malu terasu

Vanjski aluminijski barski set Bilbao izrađen je od visokokvalitetnog aluminija i umjetnog drva, odnosno polywooda. Dizajneri su dodali radnu ploču od umjetne tikovine kako bi krajnji rezultat imao još više stila. Stolice se mogu složiti jedna u drugu, tako da ako ne želite koristiti ovaj vanjski barski set, lako ga možete skloniti i neće zauzeti puno prostora.

Zahvaljujući materijalima vrhunske kvalitete, ovaj fantastični barski set vrlo je otporan na UV zračenje, ekstremne vremenske uvjete, pa čak i odbija prljavštinu, što ga čini lakim za održavanje.

Modularan namještaj za terasu

Luksuzna kutna garnitura Puerto Rico može vam poslužiti i kao udoban dupli ležaj! Nasloni za leđa se mogu položiti te time sofu pretvoriti u dva udobna ležaja. Elementi se mogu koristiti zasebno ili kao kutna garnitura.

Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, perivi jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

Namještaj za terasu - Premium vanjska garnitura Puerto Rico

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.