Odabir načina plaćanja

Naručene proizvode i dostavu možete platiti prema modelu kojeg sami izaberete tijekom ispunjavanja narudžbe.

Plaćanje proizvoda moguće je izvršiti :

  • direktnom bankovnom doznakom
  • putem Pay Way sustava online plaćanja

Detaljnije upute o načinu i vrstama plaćanja možete pronaći ovdje:

1. Plaćanje bankovnom doznakom

Plaćanje bankovnom doznakom vrši se na temelju obračuna koji Vam šaljemo na Vašu mail adresu. Isporuka se vrši nakon što je uplata kupovne cijene iz obračuna pripisana u ukupnom iznosu na naš bankovni račun.

2. Plaćanje putem Pay Way sustava plaćanja

Prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama u sustavu PayWay, autorizacija plaćanja vrši se automatski. GLOBERO FURNITURE d.o.o. snosi sve manipulativne troškove autorizacije kreditne/debitne kartice korisnika. U slučaju neuspješne autorizacije plaćanja postupak kupovine se prekida. Kupac je odgovoran za ispravnost podataka koji su navedeni korištenjem webshop usluge.

Izdavanje R1 računa

Moguće je izdavanje R1 računa za sve oblike plaćanja. Podatke za izradu R1 računa ispunjavate prilikom odabira načina plaćanja i potrebno je ispuniti polja ‘Poduzeće’ i ‘OIB’. Zbog zakonskih propisa GLOBERO FURNITURE d.o.o. nije u mogućnosti naknadno izdavati R1 račune, stoga Vas molimo da obavezno obratite pažnju jeste li unijeli sve tražene podatke.

Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane kurirske službe ili u trenutku primitka autorizacije od strane izdavatelja kartice.

Ugovorena kupoprodajna cijena uključuje PDV te je izražena u eurima (EUR). Napominjemo da je sredstvo plaćanja u Republici Hrvatskoj euro, te kupac ukoliko je potrebno, plaća trošak konverzije valuta.