Globero Furniture d.o.o.

Globero je specijalizirani uvoznik i distributer kvalitetnog vrtnog namještaja. Već desetljećima s uspjehom surađujemo s našim dobavljačima, a našim kupcima osiguravamo širok asortiman vrhunskih proizvoda i usluga. Iz godine u godinu sudjelujemo na najvećim svjetskim profesionalnim sajmovima i izložbama namještaja, pratimo koji je namještaj za terase i balkone u trendu, osluškujemo želje kupaca i tržišta, nove trendove u području opremanja doma. Naš vrtni namještaj prodaje se u renomiranim trgovinama za vanjski namještaj u niz europskih zemalja, a u Hrvatskoj je dostupan putem online prodaje. Tijekom posljednjih 15 godina izravno surađujemo s tvornicama gdje nastaju najljepši primjerci Globero namještaja. Sve proizvode pomno testiramo prije, tijekom i nakon proizvodnog procesa kako bi namještaj za vrt kojeg nudimo uvijek zadovoljio sve certifikate kvalitete.

Neka vaš vrt bude vaše carstvo opuštanja

Odmor bi osim rada trebao biti najvažniji dio naših života. A GLOBERO vam kao uvoznik i distributer premium vrtnog namještaja nastoji pomoći u tome da na trenutak u vašem vrtu pobjegnete od svih vaših obaveza. I bez obzira planirate li se opustiti uz ugodni razgovor s prijateljima, zabaviti se na vrtnom partyju, predahnuti uz zanimljivu knjigu u visećoj stolici ili se odmoriti u stolici za ljuljanje. Naša tvrtka osigurat će vam samo najkvalitetniji namještaj za terase i balkone, opremu za vanjska događanja, vrtne grijalice i dodatke (solarnu i LED rasvjetu). Svi naši proizvodi potječu od pouzdanih partnera s iskustvom dužim od 10 godina, a distribuiraju se u niz europskih zemalja. Proizvodi koje vam isporučujemo posjeduju sve potrebne certifikate (CE, ROSH, TÜV…) kako biste uvijek uživali u kvaliteti.

Kao distribuiteri kvalitetnog vrtnog namještaja imamo tu mogućnost da vam ponudimo vrhunske proizvode po zaista prihvatljivim cijenama.

“U tome što činite nećete moći uspjeti ako nešto niste u mogućnosti dati”

Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, a naša je želja da GLOBERO postane vaš omiljeni specijalist za vrtni namještaj. U tu svrhu nudimo vam samo proizvode vrhunskog dizajna i kvalitete, premium vrtni namještaj, proizvode oblikovane s pažnjom posvećenom svakom detalju. Samo na taj način ćete i vi doživjeti naš brend kao jamca pouzdanosti, trajnosti i kvalitete.