Intimnost doma!

Pored svakodnevnog posla, odmor je također važan dio našeg života. Nakon dugog radnog dana, zamornog putovanja, važno je kako se osjećamo kad uđemo u svoj dom ili vrt. Vjerujemo da su stvaranje intimnog doma te kupnja udobnog i visokokvalitetnog namještaja ključni za istinsko opuštanje.

Kao uvoznik i distributer, GLOBERO prodaje visokokvalitetni, ali pristupačan vanjski namještaj, kao i proizvode povezane s rekreacijom i razonodom na otvorenom.

Naša je misija

učiniti namještaj vrhunske kvalitete dostupnim široj publici. Nudimo proizvode koji su nas osvojili svojim izgledom, udobnošću i kvalitetom.

Naš namještaj uvozi se iz mnogih zemalja svijeta iz certificiranih tvornica s više od 10 godina iskustva. Neprestano obnavljamo i proširujemo ponudu našeg namještaja čime na domaćem tržištu povećavamo zastupljenost vodećih svjetskih proizvođača. Zahvaljujući našoj ulozi direktnog uvoznika, kod nas možete kupiti proizvode visoke kvalitete po povoljnim cijenama. Naši proizvodi imaju sve potrebne certifikate (CE, RoHS, TÜV,…).

U našem asortimanu vrtnih proizvoda

pored vanjskih garnitura, blagovaonskih setova, visećih stolica i ležaljki, pronaći ćete i posude za šarene vrtne biljke, te suncobrane za zaštitu od sunčevih zraka.

Naši vrhunski proizvodi pogodni su za kuću, ali i za ugostiteljstvo i hotelijerstvo.

Možemo vam pomoći da iz našeg asortimana različitih materijala i stilova odaberete pravo rješenje za vaše potrebe, koje ćemo isporučiti na vašu adresu u roku od nekoliko dana. Dostava svih naših proizvoda je besplatna, neovisno o vrijednosti narudžbe.

GLOBERO: Internetska trgovina za vanjski namještaj i dizajnerske dodatke. Besplatna dostava u cijeloj zemlji. Zajamčene niske cijene koje nam omogućuje uloga uvoznika. Asortiman proizvoda koji se stalno obnavlja i proširuje.

Kontakt broj: +385(0)994777611
E-mail: [email protected]

Sve reference i kontakt podatke možete pronaći na našoj web stranici. Naši zaposlenici stoje Vam na raspolaganju za sva pitanja.
Vjerujemo da ćete biti dugoročno zadovoljni proizvodima koje kupujete od nas.