Blog

Ljetna rasprodaja! – Globero.hr vam nudi vrhunski vanjski namještaj po sniženim cijenama

Većina tvrtki ljeti nudi popuste na zimski asortiman, a zimi na ljetni asortiman, no to nije slučaj s Globerom. Kod nas sada traje ljetna rasprodaja i možete naručiti najbolje vrtne garniture i blagovaonske setove sa popustom od 10% do 20%. Sve proizvode na rasprodaji možete pronaći u našoj kategoriji proizvoda pod nazivom „Akcije i popusti“, a u daljnjem tekstu ćemo vam predstaviti dio asortimana sa rasprodaje.

Globero.hr ljetna rasprodaja: Vrtne garniture za sjedenje i opuštanje

Luksuzna vrtna garnitura Capri trenutno je na 20% popusta, i može biti Vaša uz uštedu od 4000 kuna!

Globero ljetna rasprodaja

U sklopu ljetne rasprodaje nudimo 20% popusta na Capri luksuznu vrtnu garnituru od 7 elemenata. Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, površine od sivog tkanog umjetnog ratana otporne na vremenske neprilike premium kvalitete, vodootporni i perivi jastuci s izdašnim punjenjem od pjene. Držači za čaše mogu se postaviti na rukohvate sofe koji su uključeni u komplet, a Stolovi su opremljeni kaljenim staklom debljine 6 mm.

Aluminijska vrtna garnitura Verona trenutno je na 11% popusta!

Za ljubitelje minimalističkog stila, pravi odabir je aluminijska vrtna garnitura Verona. Stilska kombinacija boja i materijala dodatno naglašava moderni i ugodni sjaj ove vrtne garniture. Jastučnice od poliestera su uklonjive i lako se čiste. Set sadrži jedan dvosjed, dvije fotelje i mali stol.

Luksuzna vrtna garnitura Puerto Rico trenutno je jeftinija za skoro 4000 kuna!

Vrtna garnitura Puerto Rico najbolji je izvor za vas ako želite imati višenamjenski vanjski namještaj. Nasloni za leđa mogu se položiti te time kutnu sofu pretvoriti u dva udobna ležaja. Elementi se mogu koristiti zasebno ili kao kutna garnitura.

Globero.hr ljetna rasprodaja: Vrtni blagovaonski setovi

Drveni vrtni blagovaonski setovi Vernazza trenutno su na 16% popusta!

Zanimaju li vas drveni vrtni blagovaonski setovi, odaberite jedan od setova iz Vernazza kolekcije. Nudimo vam kvalitetni Vernazza blagovaonski set u dvije varijante: manji set od 7 elemenata (stol + 6 stolica) i veći set od 9 elemenata (stol + 8 stolica).

Barski set Bilbao trenutno je na 15% popusta!

Aluminijski vrtni barski set Bilbao od 5 elemenata (visoki stol + 4 barske stolice). Savršeni set za jutarnju kavu ili večernji koktel. Kombinacija aluminija i “polywood” plastike sigurno vas neće iznevjrtiti u pitanju kvalitete i trajnosti.

Globero.hr ljetna rasprodaja: Ležaljke

Ležaljke su najkorišteniji vanjski namještaj kada govorimo o ljetnom razdoblju. Želite li se nesmetano odmarati na terasi, u vrtu, pored bazena ili na plaži, pogledajte kolekciju naših ležaljki koje su trenutno na rasprodaji!

Dostava svih proizvoda je besplatna, a traje najviše 7 dana. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts