Aluminijska kutna garnitura Costa Rica

1.499 

Na zalihi

Besplatna dostava

Kutna garnitura Costa Rica ima aluminijski okvir s praškastim premazom koji joj daje namještaju izuzetno izdržljiv izgled.

Ova aluminijska vrtna kutna garnitura može biti stvarno udoban i moderan dodatak vašem vrtu ili terasi.

Snažan i robustan aluminijski okvir karakterizira krutost, ali u isto vrijeme sugerira neusporedivu udobnost zbog velikih mekih jastuka. Jastučnice su uklonjive i perive. Drveni djelovi su od tikovine.

Set se sastoji od kutne garniture i stolića.

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Kutna garnitura Costa Rica ima aluminijski okvir s praškastim premazom koji joj daje namještaju izuzetno izdržljiv izgled. Takav materijal čini garnituru otpornom na vremenske utjecaje i UV zrake. Također je vodootporan, ekološki i jednostavan za čišćenje. Namještaj će ostati neoštećen i ako ga ostavite vani tijekom cijele godine, neovisno o vremenskim prilikama. Idealan je za kuću, vrt ili terasu.

Drveni djelovi su od tikovine.

Elegantan sklad boja i materijala dodatno dočarava moderan izgled ove vrtne kutne garniture. Okvir je izrađen od bijelog aluminija s praškastim premazom. Udobno podstavljeni jastuci pružaju odgovarajuću udobnost. Poliesterske navlake za jastuke se mogu skidati pomoću patenta i lako se čiste.

DIMENZIJE:
Lijeva strana kutne garniture (dvosjed): 121 × 82,5 × 74 cm
Desna strana kutne garniture (trosjed): 204 × 82,5 × 74 cm
Visina sjedala: 30 cm + 12 cm debljina jastuka
Stol: 67x67x40 cm

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: 25908,25909,25910 Kategorije: , ,