Vrtna garnitura od 4 elementa – Bangladeš vrtni namještaj

1 690  (12 733,31 Kn)

Na zalihi

Besplatna dostava

Vrtna garnitura Bangladeš sastoji se od 4 elementa: trosjed, 2 fotelje i stol.

Aluminijska konstrukcija s praškastim premazom. Trosjed i fotelje su obložene umjetnim ratanom (poliratan). Poliratanska vlakna imaju sličan izgled kao pravi ratan, ali imaju nekoliko značajnih prednosti. Zahvaljujući tom plastičnom materijalu, ova vrtna garnitura je potpuno otporna na vodu, smrzavanje i UV zrake. Zadržava boju u izvornom stanju i nakon nekoliko godina.

Perivi jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Vrtna garnitura Bangladeš sastoji se od 4 elementa: trosjed, 2 fotelje i stol.

Aluminijska konstrukcija s praškastim premazom. Trosjed i fotelje su obložene umjetnim ratanom (poliratan). Poliratanska vlakna imaju sličan izgled kao pravi ratan, ali imaju nekoliko značajnih prednosti. Zahvaljujući tom plastičnom materijalu, ova vanjska garnitura je potpuno otporna na vodu, smrzavanje i UV zrake. Zadržava boju u izvornom stanju i nakon nekoliko godina.

Jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Jastučnice imaju patent. Uklonjive su i perive. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

DIMENZIJE:
Stol: 120 x 65 x 33 cm
Fotelje: 70 x 72 x 67 cm
Trosjed: 192 x 72 x 67 cm

 

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: 59336,59337,59339 Kategorije: , , , Oznaka: