Bermuda aluminijski proširivi vanjski blagovaonski set od 11 elemenata (bijela)

2.550 

Na zalihi

Besplatna dostava

Bermuda aluminijski vanjski blagovaonski set u bijeloj boji od 11 elemenata: proširivi stol + 10 stolica

Stol na razvlačenje izrađen je od aluminija, a radna ploča stola je od keramičkih pločica koje daju ambijentu elegantan izgled. Zahvaljujući svojoj proširivoj funkciji, ovakav vanjski blagovaonski set nudi praktično rješenje za restorane i catering. Uz proširivi stol dolazi i 10 aluminijskih stolica s visokim naslonom i debelim jastucima koji povećavaju udobnost, a uz to predstavljaju moderan stil i pružaju elegantan izgled ovog seta.

Stol se proširuje i sužava jednim pokretom, što ga čini jako funkcionalnim. U proširenoj većoj varijanti stol je dug 267 cm, a u manjoj varijanti kada ga sklopite dug je 207  cm.

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Bermuda aluminijski vanjski blagovaonski set u bijeloj boji od 11 elemenata: proširivi stol + 10 stolica

Proširivi stol od aluminija nudi savršeno rješenje za svakodnevne obroke i posebne prigode. Ploča stola sastoji se od keramičkih pločica koje su izdržljive i lako se čiste, što čini ovaj stol idealnim izborom za čestu upotrebu. Funkcija rastezanja omogućuje jednostavno prilagođavanje stola broju gostiju i danoj situaciji, a pritom zadržava svoj elegantan izgled i stabilnost. Dodatnu udobnost za goste pruža 10 aluminijskih stolica s visokim naslonom koje imaju debelo podstavljene jastuke, tako da vi i vaši gosti možete udobno provesti duže vrijeme za stolom. Ovaj sofisticirani vanjski blagovaonski set savršen je izbor za unutarnju i vanjsku upotrebu, gdje funkcionalnost i estetika igraju važnu ulogu.

Zimi preporučamo korištenje cerade kako bi se set zaštitio od vlage i kiše.

 

Dimenzije:

Stol: 207/267 cm (duljina) x 105,5 cm (širina) x 75 cm (visina)

Stolica: 60 cm × 72,5 cm × 92 cm

 

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: 74765-74766,74652 Kategorije: , ,