Rotirajući suncobran u bež boji s LED svjetlima – Roma suncobran

379 

Na zalihi

Besplatna dostava

Ovaj suncobran s metalnim okvirom promjera 3 metra donosi vam potpunu zaštitu od sunčevih zraka. Bez obzira iz kojeg smjera dolazile zrake, vi ćete s lakoćom moći zakrenuti suncobran u željenom pravcu uz pomoć praktične nožne pedale. I što je najbolje od svega suncobran možete koristiti ne samo danju nego i noću. Kada nastupi večer možete uključiti LED svjetla napajana od solarne energije koja će vam osigurati dovoljno osvjetljenja za udobno odmaranje ili čitanje omiljenog štiva uz vino. Suncobran je načinjen od izdržljivog poliestera, a konstrukciju drže 12x18x0.5 mm kockasti zatezači od kvalitetnog aluminija sa led svjetlima.

Praktičan i elegantan ovaj vrtni suncobran poslužit će vam za sjajne trenutke opuštanja čak i tijekom noći. Zahvaljujući ugrađenim LED svjetlima, vrtni suncobran Roma stvara savršeni večernji ugođaj i može se koristiti u najrazličitije svrhe. Njegova praktična pedala omogućava jednostavno zakretanje suncobrana (za čak 360 stupnjeva), tako da se jednostavno otvara i zatvara. Načinjen je od izdržljivog poliestera, a njegovi kockasti zatezači od kvalitetnog aluminija imaju dimenzije od 12x18x0,5.

Suncobran ima ručku za otvaranje i zatvaranje.

Postolje je uključeno u komplet.

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!

Opis

Opis

Konstrukcija od kvalitetnog aluminija promjera 3 metra osigurava potpunu zaštitu od sunčevih zraka. Bez obzira iz kojeg smjera dolaze zrake, suncobran se s lakoćom okreće u željenom pravcu uz pomoć praktične nožne pedale.

Baza suncobrana može se puniti s vodom ili pijeskom. Ako ju napunite vodom ona će težiti 68 kg, a napunjena pijeskom teži 104 kg.
Sam suncobran bez postolja je težak 16 kg. Ukupna visina baze i suncobrana je 260 cm.

U ovom proizvodu uživat ćete cijeli dan i noć. Tijekom večeri LED svjetla pogonjena solarnom energijom omogućit će vam da uživate u čitanju knjige ili ispijanju omiljene čaše vina. Elegantne LED trake postavljene su uzduž zatezača gornje konstrukcije na platnu suncobrana. LED svjetla troše vrlo malo energije koju osigurava ugrađena solarna baterija.

Suncobran je načinjen od izdržljivog poliestera, a njegovi se kockasti zatezači od kvalitetnog aluminija, dimenzija 12x18x0.5 mm nadovezuju na LED trake.

Suncobran se jednostavno otvara i zatvara uz pomoć praktične ručke na uporišnom stupu. Moguće ga je okretati za 360 stupnjeva te se zbog svoje fleksibilnosti može koristiti u najrazličitijim situacijama.

Dolazi s ručkom za otvaranje i zatvaranje.

Postolje suncobrana je uključeno u komplet.

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: QD030/B,QD426 Kategorije: ,