Prodano

Luksuzna vrtna garnitura od 4 elementa (siva) – Saint Tropez

7.290 

Nema na zalihi

Besplatna dostava

Vrtna garnitura premium kvalitete od 4 elementa uz jamstvo na 3 godine

Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, površine od umjetne tikovine vrhunske kvalitete, perivi jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

Ovaj luksuzni vrtni sofa set načinjen je od termoplastičnih materijala iznimne kakvoće. Zadovoljava i najistančanije zahtjeve u pogledu udobnosti i kvalitete materijala. Okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom kao i vrhunski materijal od umjetne tikovine izuzetne su lakoće, a pružaju vrhunsku stabilnost. Jastuci koji dolaze uz ovaj raskošni vrtni sofa set odbijaju vodu i mogu podnijeti sve vremenske utjecaje uključujući UV zračenje. Svi elementi ovog seta mogu se koristiti zasebno ili kao kutna garnitura. Naslon za leđa može se podesiti tako da sofu pretvori u udoban ležaj. Proizvod dolazi uz jamstvo na 3 godine.

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!

Opis

Opis

Luksuzna vrtna garnitura od 4 elementa, dolazi uz jamstvo na 3 godine

Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, površine od vrhunske umjetne tikovine, perivi jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

Naslon za leđa se može položiti te time sofu pretvoriti u udoban ležaj. Elementi se mogu koristiti zasebno ili kao kutna garnitura.

Sljedeći materijali od kvalitetnog umjetnog ratana su korišteni:

HDPE umjetni ratan, visoko kvalitetan termoplastični materijal koji može podnijeti veliki raspon temperatura (od -25C to +70C).

UV-otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake.

Premaz posjeduje visoku stabilnost i otpornost na trganje, jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci su načinjeni od 100% obojenog poliestera koji je otporan na UV zrake i koji odbija vodu, a zadržava impregnacijske i vodootporne karakteristike i nakon 30 pranja, 3-godišnje jamstvo na boju, punjenje i druge materijale koji dolaze u kontakt s kožom, proizvod njemačkih dobavljača i ne sadrži toksične tvari.

 

Elementi:

1 sofa 224x110x46cm

1 sofa 224x110x46cm

1 kutna jedinica 110x110x46cm

1 stol za kavu 110x110x26cm

 

Proizvod je namijenjen za uživanje u vanjskim prostorima kao što su vrt ili treasa te za catering ili ugostiteljstvo.

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: A321E1/sz,A321E2/sz,A321A/sz,A321T-1/SZ Kategorije: , , , ,