Prilagodljivi luksuzni sofa set – Ibiza

34.990,00 kn

Na zalihi

Besplatna dostava

Prilagodljivi sofa set premium kvalitete s jastucima – Ibiza – dolazi uz jamstvo na 3 godine

Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, crne tkane površine od umjetnog ratana, vrhunske kvalitete, otporne na sve vremenske utjecaje, perivi jastuci koji odbijaju vodu s izdašnim punjenjem od pjene. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

Luksuzni sofa set Ibiza izvanredan je izbor za sve one koji traže vrhunski luksuz u segmentu vrtnog namještaja. Ovaj vrtni sofa set utjelovljenje je istinske raskoši. U set su uključeni izdržljivi okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, tkane površine od umjetnog ratana vrhunske kvalitete, otporne na vremenske utjecaje kao i sjedala i jastuci vrhunske kvalitete koji će zadovoljiti i najistančanii ukus. Vrtni sofa set IBIZA podnosi sve štetne utjecaje vremenskih neprilika u širokom rasponu temperatura (od -25C do +70C). Jastuci su načinjeni od 100% poliestera “solution dyed”, što jednostavno znači da su otponi na UV zrake te da odbijaju vodu. Vrtni sofa set IBIZA dolazi uz jamstvo na 3 godine.

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!!

Opis

Opis

Prilagodljivi sofa set premium kvalitete s jastucima – Ibiza – dolazi uz jamstvo na 3 godine

Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, crne tkane površine od umjetnog ratana vrhunske kvalitete, otporne na vremenske utjecaje, perivi jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

Sljedeći materijali od umjetnog ratana su korišteni:

HDPE umjetni ratan, visoko kvalitetan termoplastični materijal koji može podnijeti veliki raspon temperatura (od -25C to +70C).

UV-otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake.

Premaz posjeduje visoku stbilnost i otpornost na trganje, jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci su načinjeni od 100% obojenog poliestera koji je otporan na UV zrake i koji odbija vodu, a zadržava impregnacijske i vodootporne karakteristike i nakon 30 pranja, 3-godišnje jamstvo na boju, punjenje i druge materijale koji dolaze u kontakt s kožom, proizvod njemačkih dobavljača i ne sadrži toksične tvari.

Set uključuje:

2 površine za sjedenje za 4 osobe s jastucima i mogućnošću pretvaranja u ležajeve

Veličina cijelog seta: 218cm (dužina) *228cm (širina) *186cm (visina)

1 okrugli stol – 110cm (pomjer) *63cm (visina)

Svi jastuci prikazani na slici dio su kompleta.

Proizvod je namijenjen za uživanje u vanjskim prostorima kao što su vrt ili treasa te za catering ili ugošćivanje uzvanika na eventima.

SKU: IBIZA - A195L/A195T2,A1950 Kategorije: , , ,