Vrtni blagovaonski set od 9 elemenata – Martinique Premium

3.920 

Na zalihi

Besplatna dostava

Ovaj vrhunski vrtni blagovaonski set u kombinaciji bijele i bež boje nije samo komad namještaja, već i izbor životnog stila. Svojim modernim dizajnom i materijalima visoke kvalitete, ovaj set svaki obrok pretvara u poseban doživljaj. Bilo da se radi o obiteljskoj večeri ili okupljanju s prijateljima, ovaj će set uvijek impresionirati goste i služiti vama i vašim najdražima dugi niz godina.

Središnji element ovog vrtnog blagovaonskog seta je prekrasna ploča stola od bijelog sinteriranog kamena. Ovaj izniman materijal nije samo estetski dopadljiv, već je i iznimno izdržljiv, otporan na ogrebotine, toplinu i mrlje, pa čuva svoju izvornu ljepotu dugi niz godina.

Sinterirani kamen je vrsta prirodnog ukrasnog panela. Izrađen je od prirodne gline, pijeska i drugih prirodnih materijala, a dobiva se posebnim procesima, prešanjem s više od 10.000 tona strojeva za prešanje, u kombinaciji s naprednom tehnologijom proizvodnje, te pečen na visokoj temperaturi iznad 1200 ℃. Zbog svojih odličnih fizičkih svojstava, ovaj ekološki prihvatljiv materijal posljednjih je godina postao jako popularan pri izradi namještaja zbog svoje funkcionalnosti i dizajna!

Zbog svog materijala površina ovog stola izgleda kao mramorna ploča. Svojim modernim stilom bit će pravi ukras svakog vrta.

Stol: 240 (dužina) x100 cm (širina) x75 cm (visina)
Stolica: 62 x 63 x 77 cm

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Vrtni blagovaonski set vrhunske kvalitete od 9 elemenata (stol + 8 stolica). Svojim modernim stilom bit će pravi ukras svakog vrta.

Nasloni stolica izrađeni su od ručno tkane užadi vrhunske kvalitete. Uže je fleksibilno i ergonomski dizajnirano da osigurava odgovarajuću potporu i udobnost dok istovremeno pruža moderan izgled.

Materijal visoke kvalitete u stilu mornarskog užeta može podnijeti širok raspon temperatura (od -25°C do + 70°C).
UV otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake. Ovaj materijal karakteriziraju visoka stabilnost i čvrstoća vlakana, te jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu, kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci ovog vrtnog blagovaonskog seta su vodoodbojni i perivi, s debelim spužvastim punjenjem, što korisniku pruža udobnu površinu za sjedenje. Materijali su otporni na UV zračenje i druge vremenske utjecaje.

Ljepotu ovog vrtnog blagovaonskog seta dodatno naglašava ploča stola od sinteriranog kamena, koja ne samo da izgleda sjajno, već se i lako čisti.

Kombinacija bijele i bež boje daje garnituri sofisticirani izgled koji se savršeno uklapa u svaku blagovaonicu, bilo da se radi o modernom ili klasičnom stilu. Sklad nijansi boja zrači smirenošću i elegancijom.

Stol: 240 (dužina) x100 cm (širina) x75 cm (visina)
Stolica: 62 x 63 x 77 cm

BESPLATNA DOSTAVA!