Popularno

Aluminijski vrtni lounge set od 4 elementa u bijeloj boji – Barbados vrtni namještaj

3.290 

Na zalihi

Besplatna dostava

Čvrst bijeli aluminijski okvir karakterizira krutost, ali istodobno, zahvaljujući velikim mekim jastucima, nudi neusporedivu udobnost. Jastučnice imaju patent i perive su.

Ovaj moderan vrtni lounge set sastoji se od jednog trosjeda, dvije fotelje i malog stola.

Stol: 120 x 75 x 30 cm
Trosjed: 240 x 85 x 80 cm
Fotelje: 86 x 85 x 80 cm

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Ovaj vrtni lounge set ima okvir izrađen od aluminija koji garantirano ne hrđa, a ujedno je stabilan i lagan. Čvrst aluminijski okvir karakterizira krutost, ali istodobno, zahvaljujući velikim mekim jastucima, nudi neusporedivu udobnost. Površinska obrada aluminijskog okvira temelji se na najmodernijoj tehnologiji praškastog premaza, izgled namještaja je savršen.

Boje koje karakteriziraju ovaj vrtni lounge set su skladno ukomponirane. Jastučnice su izrađene od visokokvalitetne tkanine za vanjsku opremu koja odbija vodu i potpuno je otporna na vremenske uvjete. Izgled ovog modernog vanjskog namještaja odražava najnovije svjetske modne trendove, kako u smislu udobnosti tako i dizajna. Uz moderan dizajn, namještaj je i savršeno izdržljiv, a izvrsna dimenzijska stabilnost i elastičnost tkanine osiguravaju dugotrajan izgled i ugodnu upotrebu. Spužva u jastucima ima prozračna, vodopropusna svojstva i brzo se suši.

Stol: 120 x 75 x 30 cm
Trosjed: 240 x 85 x 80 cm
Fotelje: 86 x 85 x 80 cm

BESPLATNA DOSTAVA!

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Aluminijski vrtni lounge set od 4 elementa u bijeloj boji – Barbados vrtni namještaj”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

SKU: 76441, 76442, 76443 Kategorije: ,