Vrtni blagovaonski set vrhunske kvalitete od 7 elemenata – Maroko Premium vrtni namještaj

2.490 

Na zalihi

Besplatna dostava

Vrtni blagovaonski set od 7 elemenata – jamstvo na 3 godine

Lagana konstrukcija od aluminija s praškastim premazom. Bočni i stražnji dijelovi naslona za ruke ukrašeni su elegantnim, modernim sivim pletenicama od HDPE užadi, koje aluminijskim površinama daju stilsko ozračje. Konstrukcija stola je aluminijska, a radna površina je od kaljenog stakla.

Sivi jastuci su vodootporni, perivi i otporni na UV zračenje i druge vremenske uvjete, a ispunjeni su debelom spužvom.

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!

Opis

Opis

Vrtni blagovaonski set od 7 elemenata – jamstvo na 3 godine

Lagano kućište od aluminija s praškastim premazom. Bočni i stražnji dijelovi naslona za ruke ukrašeni su elegantnim, modernim sivim pletenicama od užadi, koje aluminijskim površinama daju stilsko ozračje. Sivi jastuci su vodootporni, perivi i otporni na UV zračenje i druge vremenske uvjete, a ispunjeni su debelom spužvom.

Korišteni materijali:

Materijal visoke kvalitete u stilu užeta može podnijeti širok raspon temperatura (od -25°C do + 70°C).
UV otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake. Ovaj materijal karakteriziraju visoka stabilnost i čvrstoća vlakana, te jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu, kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci su napravljeni od 100% obojenog poliestera koji je otporan na UV zrake i koji odbija vodu, a zadržava impregnacijske i vodootporne karakteristike i nakon 30 pranja. Nudimo 3-godišnje jamstvo na boju. Punjenje i drugi materijali koji dolaze u kontakt s kožom proizvod su njemačkih dobavljača i ne sadrže toksične tvari.

Konstrukcija stola je aluminijska, a radna površina je od kaljenog stakla.

Veličine:
Stol: 190x100x75 cm
Stolica: 63x63x75 cm

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vrtni blagovaonski set vrhunske kvalitete od 7 elemenata – Maroko Premium vrtni namještaj”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)