Prodano

Vrtni blagovaonski set od 13 elemenata u antracitnoj boji s izduživim stolom (aluminij/tikovina) – Tallin

4.190 

Nema na zalihi

Besplatna dostava

Aluminijski vrtni blagovaonski set visoke kvalitete

Ekskluzivni vrtni blagovaonski set sastoji se od aluminijskog stola sa stolnom površinom od prirodne tikovine i 12 udobnih aluminijskih stolica čiji su rukohvati također od tikovine. Kombinacija prirodne boje drveta i mat antracitne aluminijske konstrukcije daje ovom namještaju elegantan izgled. Stolice se mogu slagati jedna na drugu. Stol je izduživ. U sklopljenom stanju je dug 220 cm, a može se izdužiti na duljinu od 340 cm.

Dimenzije stola: 220/340 cm (dužina) x100 (širina) cm
Dimenzije stolice: 58x47x87 cm

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Aluminijski vrtni blagovaonski set visoke kvalitete.

Ovaj vrtni blagovaonski set zasigurno će mamiti poglede u vašem vrtu. Set se sastoji od aluminijskog stola sa stolnom površinom od prirodne TIKOVINE i 12 udobnih aluminijskih stolica čiji su rukohvati također od tikovine. Stol je izduživ. U sklopljenom stanju je dug 220 cm, a može se izdužiti na duljinu od 340 cm. Stolice se mogu slagati jedna u drugu.

Aluminijski okvir s praškastim premazom daje namještaju izuzetno izdržljiv izgled. Takav materijal čini ovaj blagovaonski set otpornim na vremenske utjecaje i UV zrake. Također je vodootporan, ekološki i jednostavan za čišćenje.

Vaš vrtni namještaj ostat će neoštećen čak i ako ga ostavite vani tijekom cijele godine, neovisno o vremenskim prilikama. Naravno, pripazite na održavanje drvenih površina, jer drvo je prirodan materijal koji zahtjeva održavanje, tj. premazivanje zaštitnim uljem, pogotovo ako se drži na otvorenom i dugo je vremena izloženo vremenskim neprilikama. Drvene površine ovog seta su od tikovine i već imaju svoj zaštitni sloj, stoga nećete morati voditi veliku brigu oko održavanja. Ovaj vrtni blagovaonski set idealan je za kuću, vrt ili terasu.

Redovito održavanje drvenog namještaja potrebno je za očuvanje njegovog stanja. Na kraju svake sezone, ako su proizvodi s drvenom površinom bili izloženi vanjskim vremenskim uvjetima, potrebno ih je dva puta godišnje tretirati za to pripremljenim “uljima” i sredstvima za njegu drveta. Ako se postavljaju na otvorenom, ali na natkrivenoj terasi, dovoljna je njega jednom godišnje. Koristite ulja koja ne utječu na boju drveta. Drvene površine očistite krpom natopljenom i blagi deterdžent i zatim obrišite suhom krpom. Ne čistite drvene površine zrnatim abrazivima i organskim korozivnim otapalima.

Dimenzije stola: 220/340 cm (dužina) x100 (širina) cm
Dimenzije stolice: 58x47x87 cm
Visina sjedišta: 45 cm
Dubina sjedišta: 47 cm

BESPLATNA DOSTAVA!