Suncobran Blog
Blog

Suncobran s LED svjetlima za stvaranje čarobne luksuzne atmosfere

Proljeće je konačno stiglo! Svi žude za suncem i svježim zrakom, no neizbježno je imati i suncobran ispod kojeg se možete sakriti kada sunce postane previše jako. Ništa ne može biti savršenije od uživanja na otvorenom u vrtu ili na terasi. Ipak, kada su sunčeve zrake previše jake, pametno je sakriti se ispod suncobrana! Suncobrani koje distribuira Globero izrađeni su od kvalitetnih materijala. Pratimo najnoviji trend u svijetu luksuznih suncobrana, pa naši suncobrani imaju ugrađeno LED svjetlo na solarno punjenje, kako bi vam bili korisni čak i noću dok nema sunca. Ovi impresivni suncobrani ne samo da stvaraju hlad, već daju i poseban ugođaj svojim jedinstvenim mogućnostima osvjetljenja.

Suncobran Roma BEŽ

Globero suncobrani

Osnovna funkcija višestruko podesivih suncobrana koji zadovoljavaju sve potrebe je zasjenjenje koje pruža zaštitu od vrućih sunčevih zraka. No, za razliku od tradicionalnih suncobrana, modeli s LED svjetlom nude dodatne prednosti. Ovi suncobrani imaju ugrađenu LED rasvjetu, koja se lako uključuje kada padne mrak. Time su suncobrani ne samo praktični jer ih svatko može namjestiti kako mu odgovara, već postaju i estetski atraktivni, posebno u večernjim satima. Globero vam nudi suncobrane Roma u sivoj i bež boji, pa možete odabrati koja boja više odgovara vašem eksterijeru. Koju god varijantu odaberete (sivu ili bež) ovaj suncobran zasigurno će podići atmosferu u vašem vrtu ili na terasi.

Roma suncobran SIVA boja

Rotirajući suncobran Roma

Globero ima luksuzne suncobrane s LED svjetlom pod imenom Roma koji su dostupni u bež i sivoj boji, tako da svatko može pronaći onaj koji najviše odgovara njegovom ukusu i njegovom dvorištu i terasi. Roma suncobrani izrađeni su u modernom minimalističkom dizajnu, pa pristaju uz svaki vrtni namještaj

Ovaj suncobran s metalnim okvirom promjera 3 metra donosi vam potpunu zaštitu od sunčevih zraka. Bez obzira iz kojeg smjera dolazile zrake, vi ćete s lakoćom moći zakrenuti suncobran u željenom pravcu uz pomoć praktične nožne pedale. I što je najbolje od svega suncobran možete koristiti ne samo danju nego i noću. Kada nastupi večer možete uključiti LED svjetla napajana od solarne energije koja će vam osigurati dovoljno osvjetljenja za udobno odmaranje ili čitanje omiljenog štiva uz vino. Suncobran je načinjen od izdržljivog poliestera, a konstrukciju drže 12x18x0.5 mm kockasti zatezači od kvalitetnog aluminija sa led svjetlima.

Praktičan i elegantan ovaj vrtni suncobran poslužit će vam za sjajne trenutke opuštanja čak i tijekom noći. Zahvaljujući ugrađenim LED svjetlima, vrtni suncobran Roma stvara savršeni večernji ugođaj i može se koristiti u najrazličitije svrhe. Njegova praktična pedala omogućava jednostavno zakretanje suncobrana (za čak 360 stupnjeva), tako da se jednostavno otvara i zatvara. Načinjen je od izdržljivog poliestera, a njegovi kockasti zatezači od kvalitetnog aluminija imaju dimenzije od 12x18x0,5.

Roma suncobran

U večernjim satima suncobrani s LED svjetlima ožive. Rasvjeta koju pružaju stvara nevjerojatno ugodnu atmosferu, idealnu za vrtne zabave ili romantične večere. Još jedna prednost Roma suncobrana je vrlo jednostavno podešavanja nagiba i visine sjenila, tako da ga ovisno o prigodi u par sekundi možete prilagoditi svojim potrebama.

Baza suncobrana može se puniti s vodom ili pijeskom, na vama je da odlučite koja vam varijanta više odgovara. Ako ju napunite vodom ona će težiti 68 kg, a napunjena pijeskom teži 104 kg.
Sam suncobran bez postolja je težak 16 kg. Ukupna visina baze i suncobrana je 260 cm.

U ovom proizvodu uživat ćete cijeli dan i noć. Tijekom večeri LED svjetla pogonjena solarnom energijom omogućit će vam da uživate u čitanju knjige ili ispijanju omiljene čaše vina. Elegantne LED trake postavljene su uzduž zatezača gornje konstrukcije na platnu suncobrana. LED svjetla troše vrlo malo energije koju osigurava ugrađena solarna baterija.

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.