Blog

Vrtni namještaj za opremanje elegantne i moderne terase

Terasa je ljetna “soba” naše kuće, gdje se možemo odmoriti, opustiti i primiti goste. Stoga je važno odabrati pravi vrtni namještaj da stil terase bude u skladu s namještajem u kući i odražava naš osobni ukus. U ovom blogu fokusiramo se na dizajn elegantne i moderne terase, a također dajemo nekoliko savjeta za odabir vrtnog namještaja iz Globero asortimana.

Vrtni namještaj Sarasota

Vrtni namještaj za terase u modernom elegantnom stilu

Prilikom opremanja terase svakako je važno voditi računa o njezinoj veličini i karakteristikama. Uzimajući ih u obzir, možemo početi dizajnirati opremu. Kako biste stvorili terasu u modernom i elegantnom stilu, preporučujemo sljedeće:

  • Vrtni namještaj: Za postizanje modernog stila birajte vrtni namještaj s četvrtastim okvirom kojem tekstilne površine prigušenih boja daju elegantan izgled! U ponudi tvrtke Globero možete pronaći mnoge vrste aluminijskog vanjskog namještaja koji su savršen izbor za opremanje modernih terasa.
  • Boje: Prilikom opremanja terase koristite neutralne boje poput bijele, sive, crne i eventualno smeđe. Ovi komadi namještaja mogu se uljepšati dodacima jarkih boja. Na primjer, odaberete li vanjski namještaj u neutralnim bojama možete podići stil ukrasnim jastucima u nekoj drugoj boji ili dekoracijama na stolu.
  • Dodatci: Dodatne predmete za terasu birajte s ukusom. Odaberite dodatke modernog stila kao što su vanjske svjetiljke, suncobrani i posude za biljke.

Malaga vrtni namještaj - vrtni blagovaonski set

Terasa kao funkcionalan prostor

Prilikom odabira namještaja za terasu imamo bezbroj mogućnosti. Svakako moramo razmisliti za što ćemo terasu uopće koristiti, jer prema tome treba birati pojedine komade vanjskog namještaja. Ako ćemo, primjerice, održavati velike obiteljske večere ili roštiljade, tada je najvažnije odabrati prostrani vanjski blagovaonski set. Ako je za vas terasa prvenstveno mjesto za opuštanje i sunčanje, onda možete birati između udobnih vrtnih garnitura i ležaljki na našoj Globero web trgovini.

Barbados barski set

Ako veličina vaše terase ne ograničava količinu namještaja, također vrijedi razmišljati o dodatnom vanjskom namještaju s različitim funkcijama, jer s njima možemo postići doista ekskluzivan učinak. To bi mogao biti, na primjer, vanjski barski set Barbados, koji je dostupan u bijeloj i antracit boji. Tko se ne bi želio zabaviti s prijateljima sjedeći za svojim barskim stolom na moderno uređenoj terasi?

Dodatci za luksuzni učinak

Osim odabira vrtnog namještaja, vrijedi obratiti posebnu pozornost na dodatan pribor. U Globero asortimanu možete pronaći posebne dodatke kao što je Roma suncobran s LED rasvjetom. Ovaj suncobran nudimo vam u sivoj i bež boji, ovisno o tome koji vam više odgovara uz ostatak namještaja.

Suncobran Roma

Ovaj suncobran s metalnim okvirom promjera 3 metra donosi vam potpunu zaštitu od sunčevih zraka. Bez obzira iz kojeg smjera dolazile zrake, vi ćete s lakoćom moći zakrenuti suncobran u željenom pravcu uz pomoć praktične nožne pedale. I što je najbolje od svega suncobran možete koristiti ne samo danju nego i noću. Kada nastupi večer možete uključiti LED svjetla napajana od solarne energije koja će vam osigurati dovoljno osvjetljenja za udobno odmaranje ili čitanje omiljenog štiva uz vino. Suncobran je načinjen od izdržljivog poliestera, a konstrukciju drže 12x18x0.5 mm kockasti zatezači od kvalitetnog aluminija sa led svjetlima.

Inspiracija

Inspiraciju za opremanje terase možete pronaći na slikama i videima na našoj web stranici Globero. Osim toga, možete pogledati moderne i elegantne terase na našem Pinterestu i Instagramu pod imenom Globero Hrvatska.

Prilikom opremanja terase u modernom, ali elegantnom stilu, važno je voditi računa o veličini i karakteristikama terase, kao i o tome na što želimo provoditi vrijeme na njoj. Birajmo vrtni namještaj kvadratičnih modernih linija, skladnih boja i unesimo malo ekskluzivnosti uz pomoć luksuznih dodataka!

Odaberite svoj vrtni namještaj na web stranici Globero jer ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje moderne i elegantne terase. Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts