Aluminijska premium ležaljka Natal Cabana

3.395 

Na zalihi

Besplatna dostava

Aluminijska ležaljka Natal Cabana omogućuje vam opuštanje u hladu, što ju čini idealnim izborom za sunčanje, čitanje ili tihi popodnevni odmor. Prostrana i udobna površina za ležanje nudi mogućnost potpunog opuštanja, dok moderan dizajn uljepšava svaki vanjski prostor.

Ovaj vrhunski ležak nije samo funkcionalan, već je i ukrasni element koji svaki vrt ili terasu pretvara u elegantno i opuštajuće mjesto. Kvalitetni materijali i pažljiva izrada jamče da će ovaj komad namještaja služiti svom vlasniku dugi niz godina, pružajući pritom profinjen stil i udobnost.

Dimenzije: 154 (širina) x 201 (dužina) x198 (visina) cm

BESPLATANA DOSTAVA!

Opis

Opis

Aluminijska ležaljka Natal Cabana

Ova bijela aluminijska vanjska premium ležaljka savršena je kombinacija luksuza i udobnosti koja pretvara svaki vanjski prostor u elegantnu oazu. Čvrsti aluminijski okvir je otporan na vremenske uvjete i osigurava stabilnost i izdržljivost. Okvir ispod jastuka prekriven je umjetnim ratanom prirodne boje koji stvara prirodan efekt i savršeno se uklapa u zelenilo vrta ili terase.

Udobnost Cabana ležaljke povećavaju debeli, vodootporni jastuci, koji pružaju pravu udobnost. Ovi jastuci se lako čiste i otporni su na vremenske uvjete, pa dugo zadržavaju svoju ljepotu i funkcionalnost.

Dimenzije: 154 (širina) x 201 (dužina) x198 (visina) cm

BESPLATANA DOSTAVA!