Vrtni blagovaonski set Toronto od 9 elemenata (aluminij/tikovina)

3.190 

Na zalihi

Besplatna dostava

Aluminijski vrtni blagovaonski set od 9 elemenata: stol + 8 stolica.

Ovaj ekskluzivni vrtni blagovaonski set sastoji se od aluminijskog stola s pločom od prirodne TIKOVINE i 8 udobnih stolica koje se mogu slagati jedna na drugu. Nasloni za ruke na stolicama također su obloženi prirodnom tikovinom koje pristaje uz stol. Mat bijela aluminijska konstrukcija, prirodne boje drva tikovine i sivi jastuci na stolicama sugeriraju moderan izgled i ekskluzivnost, bez obzira na to gdje se ovaj lijepi komad namještaja nalazi, u vrtu ili na terasi. Kombinacija aluminija i prirodne tikovine nije samo estetski privlačna, već je i izdržljiva i laka za čišćenje.

Dimenzije stola: 240x110x75 cm
Dimenzije stolice: 90 cm (visina) x 61 cm (širina) x 56 cm (dubina)

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Aluminijski vrtni blagovaonski set od 9 elemenata: stol + 8 stolica.

Vrtni blagovaonski set visoke kvalitete u bijeloj boji.

Set se sastoji od aluminijskog stola s pločom od prirodne TIKOVINE i 8 udobnih stolica čiji su nasloni za ruke također obloženi prirodnom tikovinom.

Bijeli aluminijski vrtni blagovaonski stol i pripadajuće stolice stvaraju savršenu harmoniju u vrtu ili na terasi. Ploča stola izrađena je od tikovine, što prostoru daje bezvremenski i elegantan izgled. Nasloni za ruke na stolicama također su izrađeni od tikovine koja se skladno slaže sa stolom. Kombinacija aluminija i tikovine nije samo estetski privlačna, već je i izdržljiva i laka za čišćenje.

Svaki detalj je važan kada se dizajniraju vrt i terasa, a ovaj vrtni blagovaonski set savršen je primjer za to. Ploča stola od tikovine nudi elegantno i praktično rješenje za dizajn blagovaonice. Prirodna ljepota tikovine uljepšava ugođaj prostora, a uz to je izrađena od izdržljivog prirodnog materijala, pa će zadržati svoju ljepotu dugi niz godina.

Kombinacija aluminija i tikovine nije samo moderna, već i izuzetno izdržljiva i otporna na vremenske uvjete, a lako se održava i pruža udobnost i funkcionalnost onima koji tamo borave.

Dimenzije stola: 240 cm (dužina) x 110 cm (širina) x 75 cm (visina)
Dimenzije stolice: 90 cm (visina) x 61 cm (širina) x 56 cm (dubina)

BESPLATNA DOSTAVA!