Luksuzni vrtni sofa set od 3 elemenata – Casablanca

2.290 

Na zalihi

Besplatna dostava

Vrtni sofa set premium kvalitete od 3 dijela i uz 3 godine jamstva

Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, materijal vrhunske kvalitete protkan užetom u sivoj boji, otporan na vremenske utjecaje, perivi bijeli jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

BESPLATNA DOSTAVA uz ovaj proizvod!

Opis

Opis

Vrtni sofa set premium kvalitete od 3 elementa i jamstvo na 3 godine

Lagani okvir od kvalitetnog aluminija s praškastim premazom, površine vrhunske kvalitete protkane užetom u sivoj boji, otporne na vremenske utjecaje, perivi bijeli jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

Korišteni materijali:

Materijal visoke kvalitete u stilu mornarskog užeta može podnijeti široki raspon temperatura (od -25C do +70C), volume painted material.

UV-otporan – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake.

Materijal posjeduje visoku stbilnost i otpornost na trganje, jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci su načinjeni od 100% obojenog poliestera koji je otporan na UV zrake i koji odbija vodu, a zadržava impregnacijske i vodootporne karakteristike i nakon 30 pranja, 3-godišnje jamstvo na boju, punjenje i druge materijale koji dolaze u kontakt s kožom, proizvod njemačkih dobavljača i ne sadrži toksične tvari.

Set se sastoji od:

1 sofa 167.5x86x72.5 cm

2 naslonjača 86x86x72.5 cm

Proizvod je namijenjen za uživanje u vanjskim prostorima kao što su vrt ili treasa te za catering ili ugošćivanje uzvanika na eventima.

SKU: Casablanca - A268A,B6 Kategorije: , ,