Vanjska garnitura Abu-Dhabi Premium od 4 elementa (aluminij + imitacija ratana)

5.290 

Na zalihi

Besplatna dostava

Vanjska garnitura Abu-Dhabi Premium od 4 elementa: trosjed, dvije fotelje, stol.

Aluminijski okvir s praškastim premazom. Trosjed i fotelje su obložene umjetnim ratanom (poliratan). Poliratanska vlakna imaju sličan izgled kao pravi ratan, ali imaju nekoliko značajnih prednosti. Zahvaljujući tom plastičnom materijalu, ova vanjska garnitura je potpuno otporna na vodu, smrzavanje i UV zrake. Zadržava boju u izvornom stanju i nakon nekoliko godina. Perivi jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Vanjska garnitura Abu-Dhabi Premium od 4 elementa: trosjed, dvije fotelje, stol.

Aluminijski okvir s praškastim premazom. Trosjed i fotelje su obložene umjetnim ratanom (poliratan). Poliratanska vlakna imaju sličan izgled kao pravi ratan, ali imaju nekoliko značajnih prednosti. Zahvaljujući tom plastičnom materijalu, ova vanjska garnitura je potpuno otporna na vodu, smrzavanje i UV zrake. Zadržava boju u izvornom stanju i nakon nekoliko godina.

Površina stola je betonska, a postolje je od čvrste plastike. Izgledom je imitacija drveta.

HDPE imitacija ratana: sintetički, visoko kvalitetni termoplastični materijal koji može podnijeti veliki raspon temperatura (od -25 °C do +70 °C), obojan u masi. Otporan na UV zračenje – SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake. Ovaj materijal karakteriziraju visoka stabilnost i čvrstoća vlakana, a uz to je jednostavan za čišćenje i održavanje.

Perivi jastuci s izdašnim punjenjem od pjene koji odbijaju vodu. Svi materijali mogu podnijeti UV zrake i druge vremenske utjecaje.

Set se sastoji od trosjeda, dvije fotelje i stola.

Dimenzije:
Fotelje: 136 x 113 x 65,5 cm
Trosjed: 220,5 x 113 x 65,5 cm
Stol: 196 x 96 x 40 cm

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: 74581,74582,74586,74587 Kategorije: , ,