Vrtni blagovaonski set od 7 elemenata – Kamerun Premium luksuzni vrtni namještaj

3.190 

Na zalihi

Besplatna dostava

Kamerun Premium vrtni blagovaonski set od 7 elemenata (stol + 6 stolica).

Ovaj vrtni blagovaonski set je izrađen od kvalitetnog aluminija, a obložen je jedinstvenim, ručno pletenim umjetnim ratanom (poliratan). Umjetni ratan poznat je i pod nazivom poliratan, a ima brojne značajne prednosti. Zahvaljujući tom plastičnom materijalu (poliratan), ova vanjska garnitura je potpuno otporna na vodu, smrzavanje i UV zrake. Zadržava boju u izvornom stanju i nakon nekoliko godina.

Sa svojim modernim stilom, ovaj vrtni blagovaonski set bit će pravi ukras bilo kojeg vrta.

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Kamerun Premium vrtni blagovaonski set od 7 elemenata (stol + 6 stolica).

Ovaj vrtni blagovaonski set je izrađen od kvalitetnog aluminija, a obložen je jedinstvenim, ručno pletenim umjetnim ratanom  (poliratan). Umjetni ratan poznat je i pod nazivom poliratan, a ima brojne značajne prednosti. Zahvaljujući tom plastičnom materijalu (poliratan), ova vanjska garnitura je potpuno otporna na vodu, smrzavanje i UV zrake. Zadržava boju u izvornom stanju i nakon nekoliko godina.

Korišteni materijali:
POLIRATAN: HDPE sintetički termoplastični materijal visoke kvalitete, može podnijeti širok raspon temperatura (od -25°C do + 70°C). Poliratan je UV otporan, SGS certificiran, testiran na 3000 sati za izdržljivost na UV zrake. Ovaj materijal karakteriziraju visoka stabilnost i čvrstoća vlakana te jednostavno čišćenje i održavanje. Proizvod se preporučuje za upotrebu u domu, kao i na vanjskim prostorima poput vrta ili terase.

Jastuci su perivi i vodonepropusni, a napunjeni su debelom spužvom kako bi korisniku pružili što veću udobnost. Svi materijali otporni su na UV zračenje i druge vremenske utjecaje.

Dimenzije:
Stol: 180 cm (dužina) x 90 cm (širina) x 75 cm (visina)
Stolica: 63x65x85,5 cm

Proizvodi nisu dizajnirani samo za vrt, već i za ugostiteljsku i hotelsku upotrebu.

BESPLATNA DOSTAVA!