Dizajnerski vrtni dodaci blog
Blog

Dizajnerski vrtni dodaci – atmosfera vrtne zabave na otvorenom

Dizajnerski vrtni dodaci svakako mogu podignuti atmosferu i poboljšati ugođaj u vašem vrtu! Kraj ljeta je savršena prilika da se okupite s prijateljima i obitelji i razgovarate o velikim stvarima u životu uz ugodnu večeru, naravno u vrtu. Sezona ne može biti potpuna bez vrtnih zabava vikendom, o čijem uspjehu, osim ukusnih zalogaja i ugodnog čavrljanja, uvelike odlučuju i dizajnerski vrtni dodaci.

Želite li obnoviti imidž svoje terase ili vrta, na najboljem ste mjestu! Pokazujemo vam nekoliko izvrsnih savjeta u kategoriji dizajnerskih vrtnih dodataka koje možete koristiti kako biste ostvarili svoje snove o modernom vrtu.

Karibi vrtna garnitura

Usredotočite se na tehnologiju rasvjete!

Najvažniji dizajnerski vrtni dodaci koji u noćnim zabavama najviše dolaze do izražaja su vrtne lampe! Moć svjetla koja stvara raspoloženje već je dugo poznata među predanim ljubiteljima uređenja interijera i eksterijera. U ljetnim noćima, u svjetlu intimno treperavih lampi, razgovor je i duši ugodniji. Učinite svoj vrt i terasu elegantnima uz vrhunske vrtne svjetiljke! U ponudi imamo različite veličine lampi od S do XXL modela.

Premium svjetiljke vrlo su energetski učinkovite, sve sadrže solarnu ćeliju. Ako želite stilski kombinirati dizajnerski dizajn s ekološkim rješenjima, u našoj kategoriji tehnologije vrtne rasvjete svakako ćete pronaći model koji savršeno odgovara vašem ukusu. Podrazumijeva se da su ove svjetiljke ne samo praktične i lijepe, već su i jako pouzdane u pogledu izdržljivosti.

Zaštitite se od sunca velikim suncobranom!

Ako želite već popodne krenuti s pečenjem roštilja, ali ne želite se izlagati jakom suncu, evo rješenja! U okrilju velikog, elegantnog i izdržljivog suncobrana ne preostaje vam ništa drugo nego uživati ​​u lijepom vremenu.

Roma rotirajući suncobran dobro služi i noću, zahvaljujući ugrađenoj LED rasvjeti ispod kišobrana osvijetlit će vaš vrt ili terasu i pomoći vam pri roštiljanju. Ovaj suncobran iznimno je jednostavan za korištenje, otvara se i zatvara uz pomoć ručke uz nekoliko jednostavnih pokreta, a njegov promjer je čak 3 metra. U Globero ponudi imamo ovaj model suncobrana u sivoj i bež boji.

Dizajnerski vrtni dodaci u obliku posuda za cvijeće

Niti jedna dekoracija u vrtu neće zasjeniti predivno prirodno cvijeće koje možete posaditi u dizajnerske posude. Naše posude za cvijeće mogu poslužiti kao pravi dizajnerski vrtni dodaci u vašem vrtu! Otporne su na smrzavanje i pogodne za uzgoj biljaka na otvorenom.

Dizajnerski vrtni dodaci - posuda za cvijeće

Mislimo i na zaštitu Vašeg kvalitetnog namještaja!

Ovaj vrtni dodaci nisu dizajnerski, već ih možemo nazvati „pametnim vrtnim dodacima“. Riječ je, naravno, o zaštitnim navlakama za vrtni namještaj. Nema sumnje da svaki komad vanjskog namještaja i dizajnerski vrtni dodaci u našem asortimanu imaju izdržljiv dizajn i napravljeni su korištenjem kvalitetnih materijala. Međutim, malo dodatne njege nikad ne škodi.

Protiv ekstremnih vremenskih uvjeta možete se najučinkovitije boriti s našim širokim izborom zaštitnih navlaka. Bilo da se radi o ledu, snijegu, oluji ili jakom suncu, naše zaštitne navlake pružaju potpunu zaštitu, pa čak i štite vrtni namještaj i pribor od ogrebotina i trošenja.

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

 

Related Posts