vrtne dekoracije
Blog

Ideje za jesenske vrtne dekoracije

Konačno je stigla jesen, i vrijeme je da odaberete vrtne dekoracije za uživanje u svom vrtu u ugodnim jesenskim danima! Mnogi ljudi čak i ne žale što umjesto vrućine konačno imamo malo hladnije, ali opet ugodno vrijeme. U ovom slučaju vrt i okućnica također pokazuju potpuno drugačije lice. Hladnije vrijeme i sve kraći dani očito utječu na navike provođenja vremena u vrtu. Međutim, zasigurno nema potrebe odustajati od mogućnosti koje nudi vanjski prostor. Pogledajmo kako možemo stvoriti ugodno okruženje u vrtu čak i u jesenskim tjednima uz lijepo dizajnirane vrtne dekoracije!

Globero vrtne garniture vrhunskog dizajna

Globero vrtne garniture učinile su ljetne mjesece elegantnima, ali ne treba ih zaboraviti ni na jesen. Međutim, hladnije jesensko vrijeme zahtijeva da su osim udobnih jastuka na raspolaganju i tople dekice za one koji se žele opustiti. Globero vanjske garniture imaju jastučnice s vodootpornim premazom, pa ste sigurni da se punjenje jastuka neće natopiti u slučaju izloženosti jutarnjoj rosi. Ipak, u slučaju jake kiše pametno je skloniti jastuke na suho mjesto kako bi oni što duže zadržali svoj prvobitan izgled i svojstva. Drugačija je situacija sa garniturama postavljenim na natkrivenoj terasi. U tom slučaju možemo se odvažiti i odmarati na udobnim jastucima unatoč kiši.

Posude za cvijeće kao dio vrtne dekoracije

Vrijeme uzgoja šarenog cvijeća na otvorenom koje ljeti jamči nevjerojatne boje je završeno. Jesen je ionako razdoblje vrtlarstva, kada se preporuča riješiti već uvelih, otpalih komadića cvijeća. No, ne morate odustati od dekorativnog bilja koje će krasiti vašu okućnicu. Globero vam nudi posude za cvijeće zanimljivog robusnog dizajna, koje će biti poseban detalj u vašem dvorištu, vrtu ili terasi.

vrtne dekoracije

Vrtna rasvjeta za ugodniji ambijent

Sve raniji sumrak zahtijeva odgovarajuću vrtnu rasvjetu. Dok je u ljetnim mjesecima prirodno sunčevo svjetlo sijalo do večernjih sati, sada nam treba rasvjeta za ugodnu atmosferu u vrtu. To vrijedi i za interijere, gdje osim tradicionalne tehnologije osvjetljenja, luksuzne lampe također izgledaju sjajno. Globero lampe ne moraju biti samo vrtne dekoracije, već ih po potrebi možete postaviti i unutar svog doma. Uz pomoć naših vrtnih lampi možete stvoriti toplu atmosferu u svom domu i izvan njega.

vrtne dekoracije - lampe

Ne zaboravite provoditi vrijeme na otvorenom!

Hladnije razdoblje koje počinje u rujnu sinonim je za toplinu doma. Zamotani u tople dekice možemo se pripremiti za zimske mjesece u kojima ćemo uživati ​​u toplini svog doma i kroz prozor gledati kišu i snijeg. Do tada, međutim, možemo očekivati ​​ugodne rane jesenske tjedne koji će uz pravi vrtni namještaj i dekoracije pružiti izvrsnu rekreaciju na otvorenom. Iskoristite svaku minutu lijepog vremena i doživite ljepote jeseni!

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts