viseća fotelja blog naslovna
Blog

Viseća fotelja za stilsko uređenje balkona

Stilsko uređenje balkona i vrta danas poprima sve značajniju ulogu. Ne biste vjerovali koliki efekt u uređenju balkona donese samo jedna viseća fotelja. Ako volite kreativna rješenja, vrhunsku udobnost i niste spremni na kompromise u kvaliteti, na najboljem ste mjestu! Naše viseće fotelje, koje predstavljaju vrhunsku i izvrsnu kvalitetu, čine vaše snove o ukusnom i elegantnom vanjskom namještaju ostvarivima.

Viseća fotelja

Nekoliko riječi o prednostima visećih fotelja

Efektne viseće fotelje s postoljem vrlo su praktične za upotrebu i postavljanje. Možete ih postaviti gdje god želite, jer zahvaljujući njihovom izdržljivom postolju, ne morate bušiti zid da biste ih postavili. Sve viseće fotelje dostupne u našem asortimanu imaju jaku metalnu konstrukciju premazanu praškastim premazom, tako da se ne možete požaliti na njihovu izdržljivost. Udobne su i lako se čiste, a nemoguće je ne spomenuti ni riječ i o njihovim dekorativnim značajkama. Ako se još dvoumite, dopustite nam da vam pomognemo u odabiru! Predstavljamo neke modele koji će zajamčeno ispuniti vaše nade za elegantnim vrtom i balkonom.

Viseća fotelja za stvaranje intimne atmosfere

Viseća fotelja, zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, čini prostor izrazito domaćim i intimnim. Ove udobne opcije za sjedenje savršen su prizor za nesmetano opuštanje. Fotelje iz kojih je jako teško pobjeći. Pružaju izvrsnu priliku da se na nekoliko sati maknete od buke vanjskog svijeta uz omiljeni roman. Ipak, ako u svoj vrt ili na terasu postavite više visećih fotelja, one pružaju i izvrsnu okolinu za prijateljske razgovore, a djeca se također vole ljuljati u udobnim foteljama. Šlag na tortu je što ovi praktični komadi vanjskog namještaja prolaze i test estetskih vrijednosti.

 

Udobnost iznad svega u  Casa Luxus liniji visećih stolica

Viseće fotelje od umjetnog ratana Casa Luxus opipljive su kvalitete i stila. Prilikom izrade ovih udobnih fotelja proizvođač je veliku pažnju posvetio i njihovim jastucima. Osim što su posebno debeli, ovi se jastuci rade u ogromnim dimenzijama, imaju debelo spužvasto punjenje, a vanjska površina im je vodoodbojna, pa mogu izdržati teške vremenske uvjete. Za izradu su korišteni su materijali doista vrhunske kvalitete. Viseća fotelja Casa Luxus ima izdržljivi metalni okviro obložen prahom i otporna je na jako UV svjetlo. Luksuzne fotelje dostupne su u raznim bojama, tako da možete promijeniti ne samo nijansu jastuka, već i nijansu samog okvira kako bi odgovarala vašem željenom dizajnu.

 

Po eleganciji prednjači i viseća fotelja Cyprus

Ako želite posebno elegantnu, profinjenu fotelju, viseća fotelja Cyprus sigurno vas neće razočarati. Okvir dotične udobne i bezvremenske stolice dostupan je u crnoj i smeđoj boji, a boje jastuka mogu se naručiti u uzbudljivoj narančastoj ili bijeloj.

viseća fotelja ciprus

 

Razmišljajte u paru!

Ako se možete nazvati sretnim vlasnikom većeg vrta, možete naručiti čak i ove fantastične fotelje za dvoje. Ako želite, možete birati i između niza impresivnih visećih fotelja za dvije osobe. Dvostruka viseća fotelja Adria, na primjer, savršen je dodatak za romantične večeri maženja. Viseća fotelja od umjetnog ratana, nosivosti do 200 kg, svojom ugodnom bojom pristaje uglavnom dizajnu modernih, čistih vrtova. U našoj ponudi imamo dva modela Adria fotelje – u sivoj i smeđoj varijanti. Izvanrednu izdržljivost fotelje prvenstveno možemo zahvaliti korištenju kvalitetnih materijala. Njenu izdržljivost i nosivost do 200 kg osigurava metalna struktura okvira obložena prahom i čvrste površine od umjetnog ratana.

 

Ukrasne fotelje za restorane i kafiće

Naš veliki izbor visećih fotelja također preporučujemo kafićima i restoranima. Budući da su dotični lokali  posebno zaposleni tijekom ljetne sezone, razumljivo je da u njihovom slučaju dolazi u obzir samo izdržljiva garnitura za sjedenje. Kao što gornji primjeri također pokazuju, mislimo samo na bezvremenske komade. Nudimo elegantne fotelje koje su praktične za korištenje, ukusne i udobne po svom dizajnu. Zbog ovih pozitivnih osobina, viseće fotelje iz našeg izbora savršeno odgovaraju najprometnijim restoranima i kafićima.

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts