lezaljka lezaljke
Blog

Ležaljka „Monako“ – ležaljka za luksuzno opuštanje na terasi

Ljeto nam je stiglo, a s njime i jako sunce koje nam može stvarati probleme ako se želimo nesmetano odmoriti ili pročitati knjigu na otvorenoj terasi ili u vrtu. Savršeno luksuzno rješenje za ovu svrhu je vanjska zakretna ležaljka za sunčanje sa suncobranom i držačima za čaše sa svake strane, kako ne biste dehidrirali pod vrućim sunčevim zrakama. U daljnjem tekstu možete otkriti više informacija o ovoj praktičnoj ležaljci!

Ležaljka Monaco

Praktična primjena

Ovo remek-djelo karakteriziraju jedinstven izgled, kvalitetna izrada, izvrsni materijali, praktičan dizajn, UV zaštita i vodoodbojna svojstva. Ležaljku, držače za čaše i suncobran možete okretati odvojeno, tako da ne morate ustati iz ovog udobnog kompleksa za sunčanje ako ste žedni ili se sunce udaljava. Naravno, ovaj fantastični vanjski namještaj ne morate koristiti samo za sunčanje. Ova ležaljka je kao krevet u kojem popodne ili navečer možete vrlo ugodno čitati knjige i gledati zvijezde.

Ležaljka Monaco - Globero

Jednostavno održavanje

Ležaljka Monako ima lijepe navlake od poliestera u boji zelene jabuke koje se mogu prati u perilici rublja. Bočni dio kreveta izrađen je od poliratana. Taj materijel je vrlo otporan na većinu vanjskih utjecaja, što ga čini jednim od najboljih materijala za izradu vanjskog namještaja. Tijekom zimskog razdoblja preporučljivo je premjestiti ovu garnituru u natkriveni prostor kako ju ne bi oštetili snijeg ili tuča.

Ovaj je model ležaljke vrlo otporan na većinu vanjskih utjecaja, ali pripazite i na njegovo čišćenje i održavanje. Kao i svaki vanjski namještaj, ova ležaljka može se zaprljati nakon kiše ili se na njoj može pojaviti prašina. Iz tog razloga preporučljivo je jednom tjedno prebrisati njene površine krpom. Na taj način ova ležaljka će dugo zadržati luksuzni i novi izgled.

U slučaju jakog vjetra i nevremena uklonite suncobran. Preporučljivo je i pokriti garnituru pokrivačem/folijom za vanjski namještaj kako biste spriječili oštećenja koja mogu nastati vanjskim utjecajima.

Ležaljka s posebnim dizajnom

Prirodna boja zelene jabuke nije slučajna, jer se savršeno podudara s bojom vrtnih biljaka, što terasi daje neku vrstu modernog, ali opet prirodnog sklada.

Zbog svog dizajna, boje i oblika, zajamčeno je da će ova ležaljka biti jedno od omiljenih mjesta za goste tijekom vrtnih zabava.

Za kakve terase preporučujemo Monaco ležaljku?

Ležaljka Monaco bez suncobrana ima dimenzije 168 x 164 x 72,5 cm, pa morate izmjeriti i predvidjeti prostor na terasi koja će biti prikladna za ovu garnituru. Ukoliko nemate veliku terasu, možete ju postaviti i u vrt, gdje ćete se moći nesmetano sunčati na dnevnom suncu, ili se skloniti u hladovinu pod suncobran. Ukoliko se odlučite za postavljanje ove ležaljke u vrt, pametno ju je postaviti na neku podlogu. Tlo upija vlagu koja dolazi vanjskim utjecajima, pa je bolje da ležaljka ne stoji direktno na zemlji.

Globero vam nudi ležaljke primamljivog dizajna koje mogu postati predivna dekoracija u vašem vrtu. Dostava svih proizvoda je besplatna, a traje najviše 7 dana. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts