visece stolice viseca stolica
Blog

Viseće stolice – novi prošireni asortiman

Postoji vrtni namještaj koji je nevjerojatno udoban, vrlo ekskluzivan, praktičan, i stvara jedinstvenu atmosferu. Da, ove nesumnjivo atraktivne osobine tipične su za viseće stolice.

Možda ni ne znate koliko su vam potrebne

Zamislite sljedeću situaciju! U toploj ljetnoj večeri sjedite vani u vrtu, u idiličnom miljeu, gledajući zvijezde. Vrlo ugodno, zar ne? Naravno, poanta je da sve to doživite iz svoje udobne, mekane viseće stolice.

Konstrukcija viseće stolice

Viseća stolica, kako joj i samo ime govori, sastoji se od jake, čvrste konstrukcije i udobnog sjedala koje visi na njoj. Viseća stolica je dugoročno ulaganje, stoga je pametno odabrati kvalitetne modele s izvrsnim karakteristikama!

Gdje postaviti viseću stolicu?

Važno je naglasiti da se viseće stolice iz Globero asortimana mogu koristiti na otvorenom, pa možete biti opušteniji u potrazi za njihovim konačnim mjestom. U osnovi postoji nekoliko opcija koje možete odabrati, ovisno o tome je li prostor kojim raspolažete potpuno zatvoren ili otvoren.

Zlatno pravilo za vanjski namještaj

Bez obzira je li prostor koji želite opremiti djelomično ili potpuno otvoren, kvaliteta vanjskog namještaja mjerodavna je u smislu trajnosti. Svi vanjski elementi izloženi su jakim UV zrakama, vjetru i vlazi. Ako ne predstavljaju osobito visoki standard kvalitete, brzo se oštećuju i troše, smanjujući tako njihovu estetsku vrijednost.

U nastavku teksta donosimo vam neke fantastične modele iz naše najnovije kolekcije visećih stolica. Naše viseće stolice nisu samo praktične, već zbog svoje izvanredne estetike mogu biti vrhunska dekoracija za bilo koju terasu ili vrt.

CASA viseća stolica od umjetnog ratana s držačem za časopise

Casa viseća stolica odlično je društvo za one koji obožavaju opuštanje u vrtu ili na terasi. Čvrsta konstrukcija, profesionalni dizajn i metalni okvir s praškastim premazom čine je osobito izdržljivom i otpornom na sve vremenske prilike. Viseća stolica CASA od umjetnog ratana može podnijeti 100 kg težine pa je sjajan izbor za sigurnu svakodnevnu upotrebu. Njen smeđi okvir i jastuk u bež boji atraktivnog su izgleda, što stolicu čini ne samo praktičnim predmetom, nego i predivnom vrtnom dekoracijom. Uz to, ova viseća stolica sa obje strane ima držač za časopise.

Viseća stolica CASA s držačem za novine

Dvostruka viseća stolica Barcelona – za romantične trenutke

Ako uživate u romantičnim trenutcima u mekom krilu prirode, zasigurno će Vam odgovarati dvostruko sjedište naše Barcelona viseće stolice! Ovaj neokrunjeni kralj dvostrukih visećih stolica za dvije osobe izuzetno je udoban, pogotovo kada ga dijelite s vama dragom osobom. Jastuk ove duple viseće stolice nije samo mekan, već je vrlo otporan na vremenske uvjete. Preporučena nosivost ove viseće stolice je do 200 kg.

Dvostruka viseća stolica Barcelona

Viseća stolica Grčka, opipljiva elegancija

Ako ste ljubitelj elegantnog dizajna, sigurno će vam se svidjeti viseća stolica „Grčka“. Zbog svoje izvanredne estetske vrijednosti ova fotelja izgleda kao umjetničko djelo. Dostupna je s jastucima u bež boji. Jastuci su perivi, a slučaju velike količine vode materijal propušta vodu i brzo se suši.

Viseća stolica Grčka

Globero vam nudi viseće stolice primamljivog dizajna koje mogu postati predivna dekoracija u vašem vrtu. Dostava svih proizvoda je besplatna, a traje najviše 7 dana. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts