Blog

Viseće stolice i ležaljke za uživanje u paru!

Varate se ako mislite da su sve viseće stolice i ležaljke namijenjene za samo jednu osobu. Ljeti je uvijek dobro biti vani na otvorenom i uživati ​​u uzbudljivim trenucima sunčanog vremena u ugodnom društvu. Bilo da se radi o malom obiteljskom provodu, intimnim razgovorima ili romantičnim trenutcima, vrt ili dvorište idealna su mjesta za bilo koju priliku. U takvim slučajevima dobro je imati udoban vrtni namještaj koji će vam omogućiti uživanje u vanjskom dijelu svog doma.

Globero vam nudi viseće fotelje i ležaljke na kojima se možete odmarati u paru i čiji će dizajn zaslijepiti one koji vole boravak na otvorenom. Moderan dizajn nije jedina prednost naših jedinstveno dizajniranog proizvoda. Izdvojit ćemo neke od karakteristika naših visećih stolica i ležaljki za dvoje.

Izdržljiva konstrukcija

Iako su viseće fotelje za dvoje iznimno dekorativne, treba obratiti pažnju na njihovu nosivost. Ako njihova konstrukcija nije dovoljno čvrsta da izdrži težinu dvije osobe, vjerojatno ćete imati vrlo kratak period njihovog korištenja. U slučaju dvostruke viseće fotelje Adria, ne treba se bojati da će postolje uslijed djelovanja sile prestati funkcionirati i naglo se srušiti. Njena konstrukcija izrađena je od metala sa praškastim premazom, a preporučena nosivost je do 200 kg. Precizni statički dizajn također doprinosi činjenici da struktura okvira može lako podnijeti težinu dvije osobe.

viseće stolice za dvoje - Adria

Udobna sjedeća površina

Nekoliko riječi zaslužuje i dizajn sjedeće površine, jer i on uvelike pridonosi luksuznom iskustvu koje pružaju naše jedinstveno dizajnirane viseća stolice i ležaljke. Kao najbolji primjer izdvajamo i ležaljku Monaco. Dimenzije sjedišta ove ležaljke su 168x164x72.5cm, stoga ona može poslužiti kao krevet za one koji žele provesti nekoliko sati ili čak cijelo poslijepodne na svježem zraku. Nakon što se par udobno smjesti na ležeću površinu punu udobnih jastuka, zajamčeno će ih preplaviti osjećaj da bi tu mogli uživati zauvijek.

Ležaljke za dvoje - Monaco

Ležaljke sa sjenilom

U slučaju ležaljki, zaštita od jakog sunčevog zračenja je važan aspekt. S jedne strane, jer može iritirati oči korisnika, a s druge strane, jer može izazvati osip ili opekline na koži. Struktura okvira ležaljke Rostock Double dizajnirana je na način da je na gornjem dijelu postavljeno sjenilo vrhunske kvalitete, koje osigurava da ništa ne može poremetiti ugodan provod poput čitanja, razgovora ili opuštanja. Naravno, može se dogoditi i da je svrha sunčanje i tamnjenje, a u tom slučaju sjenilo se može lako ukloniti.

Viseće stolice i ležaljke dekorativnog izgleda

U slučaju proizvoda premium kategorije, tijekom proizvodnje prioritet nije samo udobnost i kvalitetan dizajn materijala, već i estetski izgled. Puno je ugodniji osjećaj koristiti vrtni namještaj koji nije samo ugodan za korištenje, već je i estetski ugodan svakome tko ga pogleda. Globero viseće stolice i ležaljke izgledaju izuzetno dobro u uređenom vrtu zasađenom veličanstvenim biljkama. Svojim modernim linijama i elegantnim dizajnom lako postaju ukrasni predmet u dvorištu.

Dvostruka viseća fotelja Barcelona savršeno se uklapa pored bazena. Naravno, ne možemo izostaviti i prednosti odmaranja u udobnoj ljuljačci prilikom roštiljanja na otvorenom. Ako želite provesti ugodno vrijeme sa svojom boljom polovicom, Barcelona viseća ljuljačka za dvoje pravi je izbor za vas. Njena preporučena nosivost je 200 kg, a dimenzije sjedišta su čak 160 cm (širina), 120 cm (visina) i 90 cm (dubina). Ova dvostruka viseća stolica dolazi sa sivim jastucima. Važno je napomenuti da su jastuci perivi, posebice ako ćete ovu viseću fotelju koristiti pored roštilja.

Zaštita od vremenskih uvjeta

Okvir vanjskog namještaja mora biti ne samo čvrst, već i dovoljno otporan, inače će ekstremni vremenski uvjeti lako oštetiti njegovu površinu. To nije loše samo s estetskog, već i s tehničkog gledišta. Globero ležaljke i viseće stolice dobro podnose jaku sunčevu svjetlost. Bez problema će preživjeti i iznenadni pljusak ili grmljavinsko nevrijeme.

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts