lezaljke Globero
Blog

Ležaljke koje preporučujemo uz vanjski bazen i za plažu!

U ovom blogu predstavit ćemo vam Globero ležaljke koje preporučamo za korištenje pored bazena ili u neposrednoj blizini mora.

Tražite li ležaljke koje će stajati tik uz bazen i biti stalno izložene mokrim uvjetima, preporučujemo Vam da izbjegavate ležaljke s robusnim jastucima koji će se brzo natopiti vodom. Za takve uvjete stvorene su Globero ležaljke koje imaju laganu i izdržljivu konstrukciju od kvalitetnog aluminija i ležeće površine od guste tkanine od tekstila koje pružaju pravu udobnost. Tkanina je prozračna, podnosi vremenske neprilike i brzo se suši, pa se preporučuje i u mokrim uvjetima.

Sunčajte se uz bazen u našoj stolici za ljuljanje!

Sklopiva stolica za ljuljanje Opatija nudi izvanrednu udobnost i maksimalnu stabilnost te moderan ergonomski dizajn. Izdržljivi aluminijski okvir i nosivost od 100 kg čine stolicu za ljuljanje izvrsnim odabirom za one kojima je važna dugotrajnost upotrebe. Sklopivi dizajn čini ovu ležaljku jednostavnom za skladištenje i transport.

Globero ležaljke Opatija

Ako ipak želite slobodno vrijeme provesti u društvu, pravi odabir za vas je Tripoli dupla ležaljka sa sjenilom. Zahvaljujući izdržljivom čeličnom okviru, dvostruka ležaljka Tripoli ima robusnu strukturu, a njena udobna tekstilna površina pruža maksimalnu udobnost. Ležaljka teži 42 kg, a njena nosivost je 200 kg.

Ležaljke s policom za čašu!

Želite li se opustiti pored svog bazena uz čašu hladnog vina, odabir za vas je Miami set od dvije aluminijske ležaljke. Ležaljke imaju i praktičnu malu policu na koju možete postaviti piće, knjigu ili mobilni telefon, što vaše opuštanje čini ugodnijim. Sjedalo se može postaviti u različite pozicije, a može se koristiti i u potpuno horizontalnom položaju.

Zanimaju li vas ležaljke tradicionalnog dizajna? Globero i za to ima rješenje!

Ako ste ljubitelj vrtnog namještajaod umjetnog ratana i volite imati mali stol na kojem ćete odložiti hladna pića, onda vam preporučujemo Venecija set s malim stolićem. Nasloni ovih tradicionalno dizajniranih ležaljki mogu se prilagoditi prema potrebi. Debeli jastuci pružaju odgovarajuću udobnost čak i ako ovdje želite provesti veći dio dana.

Venecija set od dvije ležaljke

Pogledajte široku ponudu Globero ležaljki! Dostava svih proizvoda je besplatna, a traje najviše 7 dana. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts