Globero
Blog

Zašto odabrati Globero proizvode? Otkrijte prednosti Globera!

Globero web trgovina ima široku ponudu vanjskog namještaja. Cilj nam je stvoriti potpuno jedinstven stil interijera za naše kupce. To zahtijeva namještaj vrhunske kvalitete, jer bi u protivnom bilo vrlo teško postići očekivani visoki standard. Pogledajmo zašto biste trebali odabrati Globero proizvode i usluge!

Globero

Besplatna i brza dostava

Postoji mnogo slučajeva u kojima kupac naruči željenu stvar putem web trgovine koja obećava brzu dostavu, no iz nekog razloga se rok isporuke oduži na duži vremenski period. U Globeru se takve situacije ne mogu dogoditi! Trudimo se svim svojim kupcima isporučiti kupljene proizvode u dogovorenom roku. Standardni rok isporuke nikada nije duži od 7 radnih dana. Također postoje situacije kada naši kupci žele odgoditi vrijeme isporuke ili se dogovoriti za točan vremenski period dostave jer ne borave stalno na adresi na koju proizvod treba biti dostavljen. U takvim slučajevima uvijek želimo kupcu izaći u susret, pa dostavu organiziramo u dogovoreno vrijeme, nakon odobrenja kupca.

Još jedna bitna činjenica je da je dostava svih naših proizvoda besplatna, neovisno o adresi dostave ili iznosu pošiljke.

Vrhunski proizvodi po pristupačnim cijenama

Nudimo vam vrhunske proizvode koje si možete priuštiti! Očigledno je da će komplet namještaja od punog drva biti mnogo skuplji od komada namještaja od iverice. Isto tako ležaljka s jastukom i suncobranom koja je potpuno prilagođena tijelu neće biti jeftina kao ona koju možete kupiti u većini trgovina.

Naravno, kvaliteta ima svoju cijenu, ali ni mi ne volimo bezobrazne cijene pa nastojimo iskoristiti sve svoje kontakte s proizvođačima kako bismo cijenu vrhunskih proizvoda koje prodajemo držali unutar zdravog razuma, a ujedno da bismo odražavali jedinstvenost, visoku kvalitetu te elegantni i robustan dizajn.

Globero – direktni uvoznik!

Budući da imamo dugogodišnje iskustvo u svijetu vanjskog namještaja, održavamo izvrsne odnose s većinom velikih proizvođača. Nastojimo sudjelovati na što većem broju izložbi namještaja, jer bi u protivnom bilo teško otkriti koji je najpopularniji namještaj na tržištu, što kupiti, koje kriterije treba zadovoljiti i kolike zalihe treba nabaviti kako bismo zadovoljili jedinstvene potrebe naših kupaca.

Fleksibilnost i ljubazna usluga

Naši klijenti mogu nas kontaktirati telefonom, e-poštom ili osobno. Uvijek nastojimo biti profesionalni, pristojni, strpljivi i ljubazni u pristupu svim vrstama upita, bilo da se radi o pritužbama, upitima ili stilskim savjetima. Volimo luksuz, jedinstven izgled, elegantan dizajn i vrhunske materijale, pa je na nama da takav stav odražavamo u svom poslu.

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts