Monaco ležaljka koja se može zakretati + suncobran

1.490 

Na zalihi

Besplatna dostava

Pretvorite vaš vrt, veliku terasu ili balkon u pravi praznik za oči. Ležaljka za plažu i sunčanje Monaco donosi vam vrhunski luksuz i nenadmašnu kvalitetu izrade. Njene tkane površne od umjetnog ratana otporne su na sve vremenske prilike, a dolaze u prozračnoj kolor nijansi. Tu su i jastuci od poliestera koji odbijaju vodu i otporni su na štetne utjecaje vremenskih neprilika. Ova ležaljka za plažu i sunčanje ima rotirajući suncobran koji će vas zaštititi od sunca, a dodatno osvježenje će vam pružiti praktični preklopni stolići s držačima za čaše. Izdržljiva konstrukcija čini ovu ležaljku otpornom na vremenske uvjete, a idealno je rješenje za sve one koji žele uživati u luksuzu na dulji vremenski rok.

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Ležaljka za plažu i sunčanje uz koju dolazi rotirajući suncobran.

Čelični okvir s praškastim premazom, tkane površine od umjetnog ratana u prozračnoj kolor nijansi. Jastuci u boji zelene jabuke načinjeni od poliestera s izdašnim punjenjem od pjene promjera 8cm, otporni na vremenske neprilike. Svi materijali su opornni na UV zrake i druge nepovoljne utjecaje okoliša.

Cijela ležaljka i suncobran mogu se zakrenuti zajedno ili zasebno u željenom smjeru, dok se preklopni stolići sklapaju na jednostavan način.

Dimenzije: 168*164*72.5cm (bez suncobrana)

Boja: zelena jabuka

Težina: 52kg

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: MT030010-1 Kategorije: , , Oznake: ,