Vrtni blagovaonski set Nepal od 9 elemenata

2.390 

Na zalihi

Besplatna dostava

Vrtni blagovaonski set od 9 elemenata: stol + 8 stolica.

Elegantni stol ovog vrtnog blagovaonskog seta ima aluminijsko postolje u bijeloj boji. Stol je aluminijski. Postolje je obojano u bijelu boju a ploča stola imitira drvo tikovine. Aluminijsko postolje svojom sjajnom, glatkom površinom stvara kontrast s toplinom ploče stola, što je upotpunjeno profinjenim bojama umjetne tikovine. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu radne ploče, ovaj stol je otporan na vremenske uvjete, što ga čini idealnim izborom za vanjsku i unutarnju upotrebu.

Uz ovaj elegantan stol, vrtni blagovaonski set Nepal ima i osam stolica čiji su nasloni za ruke također napravljeni od umjetne tikovine. Konstrukcija stolice također je aluminijska, a naslon za leđa delikatno je ukrašen pletenim užetom, što cjelokupnoj slici daje dodatnu teksturu i jedinstven stil. Stolice sadrže i udobne jastuke. Ovaj sofisticirani vrtni blagovaonski set spaja funkcionalnost i estetiku. Savršen je izbor za udobna i elegantna društvena okupljanja u vrtu ili na terasi.

Dimezije stola: 220 cm (dužina) x100 cm (širina) x75 cm (visina)
Dimenzije stolice: 90 cm (visina) x 58 cm (širina) x 59 cm (dubina)

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Opis

Vrtni blagovaonski set od 9 elemenata: stol + 8 stolica.

Ekskluzivni bijeli aluminijski stol s pločom od umjetne tikovine doista je izvanredan komad modernog dizajna namještaja. Geometrijski oblici i sjajna površina aluminijskog postolja zrače profinjenom elegancijom koja u kombinaciji s aluminijskom pločom stola koja izgleda kao imitacija tikovine postaje pravi vizualni doživljaj. Visokokvalitetan materijal i precizna izrada ploče stola omogućuju joj da tijekom godina zadrži svoju prirodnu ljepotu i odoli utjecajima okoline, što je čini idealnim izborom za unutarnju i vanjsku upotrebu. Topli tonovi umjetne tikovine stvaraju osjećaj prirodnosti, dok aluminijsko postolje predstavlja moderan stil. Stol stvara ugodno okruženje za okupljanja, bilo da se radi o prijateljskim razgovorima ili obiteljskim večerama.

Vrtni blagovaonski set Nepal ima i osam stolica čiji su nasloni za ruke također napravljeni od umjetne tikovine. Konstrukcija stolice također je aluminijska, a naslon za leđa delikatno je ukrašen pletenim užetom, što cjelokupnoj slici daje dodatnu teksturu i jedinstven stil. Jastučnice imaju patent. Uklonjive su i perive. Ovaj sofisticirani vrtni blagovaonski set spaja funkcionalnost i estetiku. Savršen je izbor za udobna i elegantna društvena okupljanja u vrtu ili na terasi.

Umjetna tikovina ili “plastična tikovina” je materijal koji se često koristi za izradu vanjskog namještaja. To je mješavina materijala na bazi plastike inspirirana pravom tikovinom. Umjetna tikovina izgleda i na dodir je slična pravoj tikovini, ali je često lakša i jednostavnija za održavanje, kao i otpornija na vremenske uvjete. Također može biti održiviji izbor jer ne zahtijeva sječu pravog drva. Umjetna tikovina često se koristi za izradu namještaja jer nudi izgled i teksturu pravog drva, a istodobno pruža moderno, bezvremensko rješenje za dizajn vanjskog namještaja. Ovaj materijal ima nekoliko važnih prednosti: tvrd je, otporan na vanjske utjecaje, otporan na UV zrake, lako se čisti.

Stabilna aluminijska konstrukcija stola i stolica izuzetno je izdržljiva i daje namještaju moderan stil. Zahvaljujući tome, ovaj vrtni blagovaonski set apsolutno je otporan na vremenske uvjete i UV zračenje, izdržljiv je i lako se čisti.

Zimi preporučamo korištenje cerade ili skladištenje na suho mjesto kako bi vas ovaj set služio dugi niz godina.

Dimezije stola: 220 cm (dužina) x100 cm (širina) x75 cm (visina)
Dimenzije stolice: 90 cm (visina) x 58 cm (širina) x 59 cm (dubina)

BESPLATNA DOSTAVA!

SKU: 75688-75689,75690 Kategorije: ,