Blog

Viseće stolice Globero: 5 iznimnih namjena

Viseća stolica nije samo običan komad namještaja. To je dio vašeg interijera ili eksterijera bez kojeg kad ga jednom probate više nikada nećete poželjeti ostati. Globero viseće stolice su vrhunske kvalitete i spajaju udobnost i stil, a mogu se koristiti na mnogo različitih mjesta i za različite situacije. U nastavku ovog bloga predstavljamo 5 načina korištenja visećih stolica kako bismo pokazali koliko one mogu biti korisne za vaš dom!

viseće stolice Globero

1. Mir u bebinoj sobi

Viseće stolice stvaraju pravu čaroliju u dječjoj sobi. Njihovo blagotvorno ljuljanje umiruje bebe pa je izvrsna za dojenje i uspavljivanje. Ako je beba već zaspala i prebacili smo je u krevetić, a želimo ostati uz nju, viseća stolica u dječjoj sobi pruža ugodan odmor i roditeljima.

2. Udoban kutak dječje sobe

Dječja soba može biti elegantna i praktična u isto vrijeme. Uz pomoć viseće stolice možemo stvoriti pravi udoban kutak za opuštanje u sobi djece i tinejdžera. Viseća fotelja je idealno mjesto za učenje ili čitanje, jer ćete se bez problema koncentrirati dok se ljuljate u ovom komadu namještaja.

viseće stolice Casa

3. Elegancija dnevne sobe

Viseće stolice dnevnom boravku daju elegantan i moderan ugođaj. To je poseban komad namještaja koji je također idealan izbor za ugodne večeri uz film. Udobnost je zajamčena, sve što trebate je velika zdjela kokica. I naravno, ne zaboravimo najhladnije mjesece, kada je ušuškati se u viseću stolicu Globero uz dobru šalicu čaja i toplu, mekanu dekicu najbolja stvar na svijetu.

Viseće stolice CAsa Luxus

4. Najslađi kutak vrta

Kad dođe lijepo vrijeme, naša će viseća stolica u vrtu biti vrlo korisna. U društvu dobre knjige, u blizini prirode, uživajući u milujućim zrakama sunca, ljuljajući se u fotelji, lako se punimo energijom. Budući da voda ne šteti kvalitetnim jastucima koji pripadaju visećim stolicama, one će biti idealno mjesto za ugodno sunčanje nakon izlaska iz bazena, čak i u mokrom kupaćem kostimu.

5. Terasa s pogledom

Prekrasna terasa s panoramom, na primjer na obali našeg predivnog Jadranskog mora? Savršeno mjesto na kojem je divljenje zalasku sunca iz viseće fotelje neprocjenjivo iskustvo. Opustite se u društvu voljene osobe u našoj duploj visećoj stolici za dvoje, uz čašu dobrog vina ili šampanjca, bit će to najljepši trenuci vaših života.

Viseće stolice za sve prigode

Viseće stolice Globero doista su svestrane i mogu biti iznimno koristan komad namještaja. Nadamo se da vam je gore predstavljenih 5 mogućih načina korištenja pomoglo shvatiti da nam ove fotelje ne daju samo udobnost i stil, već i pravi osjećaj ugode.

Viseća stolica nije samo komad namještaja, već mjesto koje stvara mogućnost odmora, opuštanja i punjenja energijom. Uz njegovu pomoć svom djetetu možemo pružiti mir i udobnost ili uživati ​​u ugodnim trenucima s najdražima. Viseća stolica Globero pravi je specijalitet u svakom domu. Garantirano će trenutke koje provodimo u njemu učiniti nezaboravnim.

Odaberite kvalitetu i eleganciju, odaberite Globero Premium viseće fotelje kako bi vaš dom bio još udobniji i elegantniji!

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts