vrtni blagovaonski set blog
Blog

Večerajte na otvorenom uz vrhunski vrtni blagovaonski set

Nema ugodnijih druženja od vikend zabave u vrtu s obitelji i prijateljima uz kvalitetan vrtni blagovaonski set. Ugodne jesenske večeri savršen su prizor za provod s obitelji i prijateljima, a ugođaj bi svakako mogao uljepšati elegantni blagovaonski set.

Što vas je više, to bolje

Imate veliku obitelj i širok krug prijatelja? Možete li se nazvati sretnim vlasnikom vrta ili terase? To je odlično! Zaista nezaboravne trenutke možete unaprijed uklopiti u tako povoljne uvjete, pod uvjetom da imate gdje udobno smjestiti svoje goste. Ako ste trenutno u uzbudljivoj fazi ponovnog razmišljanja o dizajnu svog vrta, dopustite nam da vam pomognemo! Nudimo vam vrhunske blagovaonske setove i barske garniture iz naše raznovrsne palete.

Savršen spoj kvalitete i stila

Sa svojim uzbudljivim stilom, aluminijski vrtni blagovaonski set od 7 elemenata Malaga pravi je dragulj svakog modernog vrta. Ova garnitura omiljena je među velikim obiteljima jer osim što nudi iznimno ugodan provod, estetski je dotjerana i izuzetno izdržljiva. Zahvaljujući neusporedivoj izdržljivosti i bezvremenskoj eleganciji, može u potpunosti služiti vašim potrebama dugi niz godina.

Vrtni blagovaonski set Amsterdam za skladnu atmosferu

Ekskluzivni Amsterdam set od 9 elemenata može se opisati samo u superlativima. Ovaj vrtni blagovaonski set sastoji se od velikog, čvrstog aluminijskog stola i 8 udobnih aluminijskih stolica. Proizvođač je njegovu snažnu, aluminijsku konstrukciju nadopunio pločom stola izrađenom od TIKOVINE. Oni koji su iole upoznati sa svijetom dizajna interijera i vrtnog namještaja dobro znaju da je TIKOVINA nevjerojatno izdržljiv materijal. Elegantna, lagana garnitura savršena je žarišna točka za vrt, a služi i kao odlična pozadina za obiteljske razgovore i zajedničke obroke. Set je zaista nevjerojatno izdržljiv, savršeno otporan na utjecaje okoliša i teške vremenske uvjete.

Vanjski set Trinidad – ključ udobnih obiteljskih okupljanja

Nevjerojatno udoban, svestran i iznimno moderan vrtni blagovaonski set. Ove pozitivne karakteristike opisuju set Trinidad od 9 elemenata. Ekskluzivni stol ovog seta izrađen je od aluminija i prirodne TIKOVINE, ima noge u obliku slova X i 8 plastičnih stolica od kojih se svaka oslanja na čvrstu metalnu konstrukciju. Ovaj namještaj poznat je po otpornosti na ekstremne vremenske uvjete i lako se čisti.

Vitezovi okruglog stola – nevjerojatan dizajn, neodoljivi atributi

Aluminijski vrtni blagovaonski set Belize vrlo je originalnog dizajna. S proizvodne trake nije sišao s uobičajenim, tradicionalnim kvadratnim oblicima, već se sastoji od estetskog okruglog stola i stolica od pojačane plastike s metalnom konstrukcijom. Za stolom koji je prekriven egzotičnim tropskim drvetom akacije udobno se može smjestiti 8 osoba. Teško se otrgnuti iz zagrljaja udobnih stolica s izdržljivom metalnom strukturom obloženom prahom. Ovaj doista ekskluzivni set stvoren je kako bi vaši gosti mogli uživati ​​u vašem vrtu  ostavljajući iza sebe sve brige i neugodnosti svakodnevnog života.

Belize vrtni blagovaonski set

Privlači poglede: Bilbao barski set od 5 elemenata

Volite li spektakularna rješenja? Ne želite kompromis u pogledu udobnosti i ekskluzivnog dizajna? Odaberite Bilbao 5-dijelni barski set i nećete se razočarati! Ovaj aluminijski barski set visoke kvalitete privlači pažnju i unaprijed mami pohvale posjetitelja koji vam dolaze. Bilbao set možete ostaviti vani u vrtu tijekom cijele godine jer mu, zahvaljujući njegovom izdržljivom dizajnu, neće naškoditi ni jako UV zračenje, ni kiša ni jak mraz.

Čar umjetnog ratana može se osjetiti rukom

Barska garnitura Bangladeš ima 5 elemenata (barski stol + 4 barske stolice). S jedne strane, dotični set je vrlo lijep. Kao dijete ljubavi cool elegancije i modernog dizajna, ova barska garnitura čak i najjednostavnijem prostoru daje eleganciju i sjaj. S druge strane, barska garnitura ne srami se ni svoje izdržljivosti. Ima čvrstu aluminijsku konstrukciju i perive navlake na jastucima, što je čini iznimno izdržljivom garniturom koja će vas služiti dugi niz godina. Pravi je bonus što ni čišćenje udobne blagovaonske garniture neće predstavljati problem.

Bangladeš barski set

Barski set Barbados – moderan dizajn i vrhunska kvaliteta

Barbados  barski set od 7 elemenata oduševit će ljubitelje minimalističkog stila. Stol ove garniture svojim je čistim dizajnom poput modernog umjetničkog djela. Boja stola i udobnih barskih stolica je siva (antracit), čime se naglašava ekskluzivan izgled garniture. Jastuci barskih stolica mogu se ukloniti s nekoliko jednostavnih pokreta i praktično oprati. Inače, barska garnitura ne razočarava u pogledu izdržljivosti, čak joj ni jaka sunčeva svjetlost ne može naškoditi.

vrtni blagovaonski set Barbados

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stra

Related Posts