Vanjski blagovaonski set
Blog

Vanjski blagovaonski set za ugodne večere na otvorenom

Vrt, dvorište ili terasa su glavno mjesto okupljanja u proljetnim i ljetnim danima. Bez obzira radi li se o romantičnoj večeri, obiteljskoj večeri ili roštilju, besprijekorni vanjski blagovaonski set savršen je za događaje na otvorenom.

Postoje osnovni zahtjevi koje vanjski blagovaonski set mora zadovoljiti. Na primjer, mora biti dovoljno udoban, praktičan, izdržljiv i otporan na vremenske uvjete. Također, slobodno možete imati individualne želje vezane za dizajn, jer ih vrtni namještaj iz naše ponude sigurno može zadovoljiti.

Napisali smo ovaj članak kako biste bolje upoznali vanjske blagovaonske setove dostupne na našoj web stranici. Znamo da pronalazak savršenog kompleta nije uvijek lak zadatak. Naš cilj je olakšati vam odluku, pa se nadamo da ćete do kraja našeg članka točno znati koji je set idealan izbor za vas.

Udobnost i veličina

Kada je u pitanju prehrana, udobnost nije zanemariv aspekt. Na primjer, vrlo nam je važno koliko imamo prostora na stolu za odlaganje tanjura, pribora za jelo, hrane ili koliko je udobna stolica na kojoj sjedimo. Što se tiče veličine, ne treba štedjeti jer ni preveliki ni premali blagovaonski set nije najbolji izbor. Ako je prevelik, zauzima nerazumno mnogo prostora. Bolje je odabrati nešto što možemo koristiti u cijelosti i što se eventualno možemo nadopuniti nekim drugim komadom namještaja, primjerice ležaljkom. A ako je vanjski blagovaonski set previše malen, onda je problem što ne mogu svi imati svoje mjesto i udoban prostor.

Predstavljamo vam vrtni blagovaonski set Mumbai koji se sastoji od jednog proširivog aluminijskog stola i 12 udobnih stolica s visokim naslonima. Konstrukcija stola i stolica je od aluminija. Ekskluzivna ploča stola prekrivena je keramičkim pločicama debljine 6 mm, otpornima na ogrebotine. Širenje i sužavanje ovog vanjskog blagovaonskog stola je stvarno jednostavno, a sve može obaviti samo jedna osoba. Duljina sklopljenog stola je 220 cm, a produženog 340 cm.

Tražite li setove manjih dimenzija, nudimo vam Malaga setove od 7 elemenata koji spadaju u modele srednje veličine i idealni su za manje, intimnije obiteljske ručkove i večere. Također imamo i manji Malaga vrtni blagovaonski set od 5 elemenata namijenjen za 4 osobe.

Vanjski blagovaonski set Malaga

Svi navedeni vanjski blagovaonski setovi su udobnog dizajna, što vrijedi i za stolice i stol. Možete udobno sjediti u stolicama, a njihova visina je taman odgovarajuća za udobno uživanje u ručku i večeri. Stolovi su stabilni i imaju dovoljno mjesta da na njih stavite sve važne stvari.

Dizajn

Iako se vanjski blagovaonski set većinom smatra samo uporabnim predmetom, on može poslužiti i kao vrlo dekorativni primjerak u vašem vrtu ili na terasi. Ako nam se sviđa njegova boja, materijal i oblik, sigurno ćemo ga češće koristiti. Naravno, puno ljepše izgleda i ako se njegov dizajn slaže s ostalim vrtnim namještajem. Primjerice, ako volite materijale s prirodnim efektom, tu su modeli od umjetnog ratana i drva. Inzistirate li na jednostavnosti i čistoći modernog stila, možete birati i između modela s aluminijskim ili čeličnim okvirom. Postoje i razlike u obliku između blagovaonskih setova. Neki se ističu svojim zaobljenim oblicima, a postoje i kvadratni ili pravokutni.

Primjerice, Belize set od 9 elemenata ima kružni oblik, dok Maroko blagovaonski set  od 7 elemenata predstavlja prijelaz između kružnog i pravokutnog oblika. Iako je stol zaobljen, nije potpuno okrugao, a oblik stolica lijepo pristaje uz oblik stola.

Kvaliteta

Što se tiče kvalitete, proizvodi koje nudimo bez iznimke su izrađeni od visokokvalitetnih materijala i komponenti. Zahvaljujući tome, struktura stolica i stolova je dovoljno stabilna i izdržljiva. Budući da se radi o vanjskom namještaju, vrlo je važno da bude otporan na vremenske nepogode jer jako sunce, UV zračenje, pa čak i oborine štetno djeluju na svaki namještaj na otvorenom. Kupnja vanjskog blagovaonskog seta uvijek je dugoročno ulaganje jer želimo dugo uživati ​​u njenom korištenju. Osim toga, također je važno da set dugo očuva svoju izvornu ljepotu i izgled. Vanjski blagovaonski setovi dostupni kod nas također mogu zadovoljiti i ove potrebe, jer su potpuno otporni na vremenske uvjete.

vanjski blagovaonski set dominika

Primjerice, Belize vanjski blagovaonski set od 9 elemenata (stol + 8 stolica) izrađen je od aluminija, plastike i drva. Iako se o drvenoj ploči isplati brinuti (par puta godišnje ju je dobro prebrisati uljem za drvo), u osnovi je svaki dio garniture dovoljno otporan. Isto vrijedi i za Dominika vanjski set, čiji je materijal umjetan (imitacija ratana). Ne morate se brinuti ni o jastucima jer su i oni izrađeni u vodoodbojnom i perivom dizajnu.

Vanjski blagovaonski set bez kojeg ne možete

Vrtni namještaj neizostavan je element druženja na otvorenom i pokazao se kao idealan izbor u svakom pogledu. Prilikom odabira pravog seta, najvažniji su faktori dizajn, kvaliteta, trajnost i individualne potrebe. Ovdje ćete pronaći blagovaonske setove različitih veličina i dizajna koji mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve. Budući da se svaki set razlikuje po dizajnu, materijalu i stilu, lako možete pronaći savršenu verziju za sebe.

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts