vrtni blogovaonski setovi globero vrtni namjestaj
Blog

Kako odabrati vrtni blagovaonski set za savršena obiteljska opuštanja

Ručak na svježem zraku jedan je od najljepših načina okupljanja obitelji. Da bi doživljaj opuštanja bio potpun za to su potrebni ukusno pripremljeni obroci, osvježavajući napici i… pravi blagovaonski set uz koji ćete uživati sa svojim najmilijima.

Mi u Globeru možda nismo stručnjaci za nove recepte ili koktele, ali vam svakako možemo dati korisne savjete za odabir vanjskog blagovaonskog seta za vašu terasu.

Mislite na praktičnost prilikom odabira

Prije nabavke blagovaonskog seta razmislite kako ćete ga i koliko često koristiti. Ako vam je važna praktičnost uporabe, brzo skladištenje i lagano premještanje blagovaonskog seta te njegovo jednostavno održavanje, preporučujemo vam vanjski blagovaonski set izrađen od aluminijskog materijala.

Prednost aluminija je u tome što je lagan, lako se prenosi s jednog kraja terase na drugu, a otporan je i na vremenske utjecaje te stoga ne hrđa. Globero blagovaonski set Haiti od 7 elemenata u tom je pogledu odličan izbor. Sastoji se od aluminijskog stola sa stolnom površinom od prirodne akacije i 6 udobnih stolica. Stolice ovog blagovaonskog seta su složive, što znači da se jednostavno prenose i skladište. Cijeli set vrlo lagano možete premjestiti i u interijer doma ako je to potrebno. Dodajte tome udobne jastuke koji dolaze uz blagovaonski set Haiti i vaši će obiteljski ručkovi biti još ugodniji.

Blagovaonski set

Prilagodite blagovaonski set veličini vaše obitelji ili zabave koju priređujete

Imate nešto veću obitelj ili ste ljubitelj većih zabava i druženja? Odlučite se za blagovaonski set prilagodljivih dimenzija, primjerice set s produživim stolom koji se jednostavno može prilagoditi svim vašim potrebama te broju gostiju na vašoj obiteljskoj zabavi. Dobar primjer je Globero vrtni blagovaonski set od 13 elemenata Monterey koji dolazi sa stolom na rasklapanje.

Kada je u sklopljenom položaju ima dužinu od 220 cm, a predviđen je za 8 osoba. No kada ga rasklopite zaprema 340 cm i uz njega se udobno može smjestiti čak 12 osoba. Dovoljno za veće veselo društvo, ugodan ručak ili cjelodnevnu zabavu na otvorenom. Uz to, poseban praškasti premaz ovog vrtnog blagovaonskog seta daje mu otpornost na sve vremenske prilike. Iz tog razloga će ovaj set ostati neoštećen čak i ako ga ostavite vani tijekom cijele godine.

Povećajte dojam prostornosti uz svijetli stol ili kontrastne kombinacije

Namjena i veličina blagovaonskog seta su važni, no treba voditi računa i o privlačnosti njegova stila te dojmu kojeg ostavlja. Najbolji blagovaonski setovi osim nepca „nahranit“ će i odobravajuće poglede vaših ukućana. Ako ne marite za prolazne trendove, odaberite blagovaonski set u bijeloj boji ili s kontrastnom kombinacijom tamnih i svijetlih tonova. Osim što će uljepšati vašu terasu, uvećat će i dojam prostornosti terase.

Globero blagovaonski set Belize dobar je primjer ovog stila. Dolazi u posve bijeloj varijanti te u kombinaciji svijetlog stola i tamnih stolica. Neovisno o tome hoćete li ga postaviti u zatvorenom prostoru ili na terasi, svjetliji stol će naizgled povećati vaš prostor bez da ste se potrudili povećati ga. Trik se sastoji u tome da svjetliji tonovi stola ostavljaju dojam kao da je prostor veći nego što u stvarnosti jest. Posebno se preporuča kod manjih kvadratura gdje će dojam biti još jači.

Mnoge od nas prilikom razmišljanja o nabavci vrtnog blagovaonskog seta muče i dodatne dileme. Okrugli ili pravokutni stol? Drveni ili metalni blagovaonski set? No bez obzira koje su vaše dvojbe, slobodno nam se javite putem naše live chat opcije ili svoj upit pošaljite na ovaj link, a mi ćemo vam se potruditi dati kvalitetan savjet i preporuku.

Dodatni poticaj za nabavku Globero vrtnog namještaja neka vam budu besplatna i brza dostava do vašeg doma te mogućnost plaćanja na rate.

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts