Globero vrtni namjestaj vanjski namjestaj vrtna garnitura
Blog

4 pitanja koja si trebate postaviti prije nego što nabavite vrtni namještaj

Želite li svoju terasu ili vrt pretvorili u omiljeno mjesto za boravak, važno je da odaberete kvalitetan vrtni namještaj. Prilikom odluke o kupnji vodite brigu o udobnosti, trajnosti i kvaliteti vanjskog namještaja jer riječ je o dugoročnoj investiciji koju nećete ponavljati svake godine. Zato si prije odluke o kupnji postavite nekoliko važnih pitanja kako biste bili zadovoljni svojim izborom.

Čemu će najviše služiti vaša terasa ili vrt?

S kojom ćete svrhom koristiti vašu terasu? Hoće li vam služiti za lagano jutarnje razbuđivanje, česta obiteljska blagovanja na svježem zraku ili možda opuštanje u večernjim satima? Upravo po tome birajte i namještaj koji će pratiti vaše aktivnosti u vrtu.

Ako ste obiteljski tip i najviše uživate u zajedničkim obiteljskim ručkovima, uložite novac u kvalitetan drveni blagovaonski set od 9 elemenata  kao što je Vernazza. Stolice i stol ovog seta izrađeni su od eukaliptusa, materijala koji je trajan, a sjajno podnosi sve vremenske utjecaje. Izborom ovako kvalitetnog blagovaonskog seta bit ćete zadovoljni godinama. A njegov intrigantan dizajn, dodajmo, inspirirat će vas i na istraživanje egzotičnih okusa. Imate li manju obitelj, umjesto seta od 9 elemenata (8 stolica + stol), možete naručiti kompaktniju verziju Vernazza blagovaonskog seta koja se sastoji od 7 elemenata (6 stolica + stol).

Koliko ćete vremena provoditi na terasi?

Planirate provoditi dobar dio godine na vašoj terasi? U tom slučaju odaberite vrtni namještaj vrhunske udobnosti. Među najudobnijim vrtnim namještajem kojeg možete naći na tržištu svakako su višedijelne vrtne garniture, vrtni naslonjači, udobne vrtne viseće stolice i ležaljke. Odabir dakako ovisi o vašim željama i o tome hoćete li trenutke opuštanja podijeliti s prijateljima i obitelji ili ćete radije uživati solo. Ako se volite opuštati s drugima, provjerite vrtnu garnituru od 4 elementa Kenya koja će vas osvojiti kombinacijom udobnog trosjeda i dvaju fotelja. Garnitura je opremljena vodonepropusnim jastucima koji se lako peru te su podstavljeni izdašnim mekim punjenjem za najudobnije trenutke opuštanja.

Vrhunski vrtni namještaj uz minimalnu brigu o održavanju

Zašto biste na terasi imali vanjski namještaj koji se lako smoči, teško se pere, nije trajan, a kompliciran je za održavanje? Radije posegnite za premium vrtnim namještajem koji će vam pružiti uravnotežen omjer cijene i kvalitete. Globero vrtne garniture poput luksuzne vrtne garniture od 7 elemenata Capri izrađene su od trajnih materijala s posebnim premazom koji štiti od negativnih vanjskih utjecaja te omogućava jednostavno čišćenje i održavanje. Udobni i meki jastuci ove garniture otporni su na vodu te odolijevaju štetnom zračenju UV zraka. Odabirom kvalitetne vrtne garniture mirni ste dugi niz godina tako da svoje slobodno vrijeme možete provesti u opuštanju, a ne u brizi o održavanju.

Može li se vrtni namještaj koristiti i u druge svrhe?

Iako su zimski dani iza nas i život se seli na otvoreno, nije loše postaviti si pitanje o mogućnosti korištenja vanjskog namještaja u interijeru doma. Lijep i kvalitetan vrtni namještaj naći će svoju primjenu i u unutrašnjosti vaše kuće. Uzmite za primjer vrtnu lampu Spiral Premium koja će u vaš interijer unijeti dašak ljetnih večeri provedenih na terasi. Ova lampa idealna je za vanjsko opremanje vaše terase, ali i za unutarnje opremanje npr. vašeg dnevnog boravka. Dodatno zadovoljstvo pružit će vam štedljive LED žarulje koje ekonomično troše energiju. Vani ili unutra? Posve je svejedno. Uz Globero premium vanjski namještaj možete opušteno uživati u životu gdje god to želite.  

Uz Globero, pronađite vrtni namještaj koji Vam odgovara. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts