blog_vrtni namještaj
Blog

Usklađene vrtne garniture i blagovaonski setovi: opremite terasu svojih snova uz ​​Globero vrtni namještaj!

Proljeće i ljeto su idealni za provođenje vremena na otvorenom, opuštanje s obitelji i prijateljima. Kako bi naša terasa bila pravo mjesto za savršeno opuštanje, važno je imati elegantnu i udobnu opremu. Vrtni namještaj tvrtke Globero savršen je izbor ako tražite odgovarajuće modele vrtnih garnitura i blagovaonskih setova. Također, nudimo vam i određene vrtne garniture i blagovaonske setove istog modela, kako biste mogli uskladiti svoj vrtni namještaj i opremiti terasu sa stilom!

Ključan je izbor stila

Kada govorimo o vanjskom uređenju, osim kvalitete vrtnog namještaja iznimno je važan i njegov izgled i cjelokupni učinak. Ako imamo stil koji nam se najviše sviđa, onda u skladu s tim moramo birati svoju garnituru za sjedenje i odgovarajući blagovaonski set.

Mediteranski stil: Ako nam je blizak mediteranski stil, onda tražimo vrtni namještaj s drvenim okvirom, u kombinaciji s umjetnim ratanom, tkaninom ili pletenim užetom. Globero nudi mnoštvo takvih garnitura za sjedenje i blagovanje, koje savršeno pristaju jedna uz drugu.

Moderan luksuz: Ako volite moderan, luksuzan stil, onda tražite kombinacije boja aluminija, praškasto lakiranog okvira, bijele i antracit boje. Ovakve garniture za sjedenje i blagovanje čistih su linija, elegantne i savršeno pristaju uz moderne terase. Također, najlakše su za održavanje i sigurno su dugotrajne.

Vrtni namještaj istog modela

Globero nudi ne samo elegantna, već i praktična rješenja za odabir vrtnog namještaja. Tu su sjedeće garniture uz koje možemo pronaći i blagovaonske setove koji odgovaraju dizajnom i izgledom. Na taj način ne morate zasebno tražiti savršenu kombinaciju. Nudimo vam isti model vanjskog namještaja za sjedeće garniture i blagovaonske setove. Pronađite svoju najdražu kombinaciju!

Model Karibi: U slučaju modela Karibi, na primjer, možemo odabrati ne samo garnituru za sjedenje i blagovaonski set za vanjski prostor u istom mediteranskom stilu, već nudimo i barski set istog modela. Na taj način možemo savršeno opremiti terasu za sve funkcije.

Vrtni namještaj Karibi

Model Kamerun: Također imamo vrtnu garnituru i blagovaonski set pod nazivom Kamerun. Ovi komadi vrtnog namještaja su izdržljivi, udobni i vrlo dobro pristaju jedan s drugim. Pravi su ukras svake moderne terase.

Vrtni namještaj Kamerun

Model Delhi: Ova vrtna sjedeća garnitura i blagovaonski set u asortimanu Globero čine savršen par. Ovaj vrtni namještaj od umjetnog ratana savršen je za vrtove i terase s mediteranskim ugođajem. Oni koji odaberu Delhi model sigurno će dobiti mnogo komplimenata od svojih gostiju.

Vrtni namještaj Delhi

Odaberite Globero vrtni namještaj i uredite terasu iz snova!

Globero vam nudi široku ponudu vrtnog namještaja, tako da svatko može pronaći namještaj u svom stilu. Naš vrtni namještaj je udoban, izrađen od kvalitetnih materijala i daje vanjskom prostoru luksuzan dizajn koji će zadiviti svakoga. Ako tražite odgovarajuće vrtne garniture za sjedenje i blagovanje, Globero je savršen izbor!

Odaberite svoj vrtni namještaj na web stranici Globero jer ovdje možete pronaći sve što vam je potrebno za opremanje moderne i elegantne terase. Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts