Blog

Vrtni namještaj prikladan za malo dvorište ili terasu

Kod opremanja manjih vrtova ili terasa suočavamo se s nekoliko izazova. Kako odabrati najprikladniji vrtni namještaj za malo dvorište ili terasu?

Globerov vrhunski asortiman proizvoda za vanjske prostore može vam pomoći da nađete garnituru koja odgovara vašim potrebama. Kod namještaja nije najbitnija veličina, već funkcionalnost!

Blagovaonski set Malaga

Učinkovitost iskorištenosti prostora i praktičnost imaju posebno važnu ulogu u manjem prostoru. Stručni tim tvrtke Globero pomoći će vam odabrati savršenu vrtnu garnituru za sjedenje ili blagovanje, idealnu za manje vrtove i terase.

Set Malaga ima stol dimenzija 90×90 cm, a prigodan je za 4 osobe. Jako je funkcionlan, a ne zauzima mnogo mjesta u vašem vrtu!

vrtni namještaj Malaga

U malim vrtovima prostor je ograničen, stoga prvo izmjerite raspoloživi prostor. Važno je da odaberete pravu veličinu namještaja kako ne biste upali u zamku i prenatrpali svoj prostor! Optimizirajte raspoloživi prostor tako da vrtni namještaj udobno pristaje, a istovremeno omogućuje kretanje.

Među Globero vrtnim garniturama za blagovanje i sjedenje pronaći ćete bezbroj opcija. Naš namještaj dostupan je u većim i manjim veličinama, a nudimo i širok izbor garnitura za dvije osobe.

Vrtni bistro set Madrid za 2 osobe

Vrtni bistro set Madrid ima mali stolić i prilagođen je za dvije osobe. Idealan je ako imate malu terasu na kojoj želite u intimnoj atmosferi svako jutro popiti kavu i odmoriti se.

Konstrukcija stola i stolica je aluminijska, a drvene površine su od tropske akacije. Površine sjedala obložene jastucima pružaju pravu udobnost. Jastučnice su od poliestera. Imaju patent, stoga su uklonjive i lako se čiste.

Vrtni namještaj Madrid

Vrtni namještaj za male prostore

Ako se ipak želite sami odmoriti na svojoj terasi ili u malom dvorištu, odaberite jednu od naših udobnih ležaljki i uživajte pod zrakama sunca.

vrtni namještaj Tampa

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts