Zaštitne navlake
Blog

Vrtni namještaj – savjeti za korištenje tijekom jeseni!

Jesen nas je polako uvela u hladnije doba godine. U to doba skloni smo se oprostiti od tjedana provedenih u opuštanju i odmoru u vrtu ili na terasi. Sunčanje i roštilj u vrtu stvaraju lijepe uspomene, ali ne mora tu stati. Čak i u jesen vrijedi odabrati svoju vrtnu rekreaciju. Nemojte još spakirati svoj vrtni namještaj jer vas očekuju vedri jesenski dani i ugodno večernje roštiljanje.

Utoplite se udobnom dekicom!

Čak i u jesenskim danima možete boraviti na svojoj terasi – umotani u deku, uživajući u jesenskim ritmovima u društvu omiljene knjige i čaja. Vrtne ležaljke i viseće stolice pokazale su se izvrsnim izborom za tu svrhu. Deke istovremeno stvaraju elegantnu cjelokupnu sliku i pružaju potrebnu toplinu. A ako je vani ipak previše hladno, viseće stolice bez problema možete premjestiti u svoju sobu ili dnevni boravak.

Globero vrtni namještaj u jesenskom stilu.

Očuvajte svoj vrtni namještaj uz pomoć zaštitne navlake!

Bez obzira koliko će topli dani još potrajati, nakon nekog vremena doći će hladnije vrijeme kada će vrtni namještaj morati pričekati do proljeća. Neki ljudi mogu staviti svoj vrtni namještaj u garažu ili neki drugi zatvoreni prostor, ali većina za to nema dovoljno mjesta. U ovom slučaju, zaštitne navlake, koje su dostupne za veličinu vrtnih sofa, stolova, stolica za ljuljanje i ležaljki, izvrsno poslužuju. Ne samo da štite od vlage, mraza, UV zračenja, već štite i namještaj od ogrebotina i površinskih oštećenja.

Zaštitne navlake za vrtni namještaj

Rano pada mrak? Evo rješenja!

Vrtna rasvjeta daje izvrstan ambijent u ljetnim mjesecima, ali njena prava uloga vidi se zimi kada iz dana u dan mrak počinje padati sve ranije. Jesenske temperature će nam omogućiti da još neko vrijeme provodimo večeri na otvorenom. Sve se to može dodatno poboljšati Globero vrtnim lampama. Lako se mogu postaviti na terasu, a zimi kada terasu i vrt više ne koristite možete ih premjestiti u svoj dnevni boravak.

Globero vanjska rasvjeta može se koristiti i u kući.

Vanjska rasvjeta stvara elegantnu cjelokupnu sliku na terasi, pružajući udobnost i domaću atmosferu za večernje aktivnosti. Ljetna sezona lako se može produžiti za nekoliko mjeseci. Bilo da se radi o vremenu provedenom na terasi ili korištenju ležaljki i viseće stolice s toplom dekom, čak i u jesenskim večerima možete maksimalno uživati. Estetski doživljaji koje pruža vanjski prostor ne moraju završiti u kolovozu. Iskoristite vrijeme provedeno u blizini prirode koja vas u jesen očarava svježim zrakom.

Pogledajte cjelokupnu ponudu Globero vanjskog namještaja! Dostava svih proizvoda je besplatna. Posjetite i našu Facebook i Instagram stranicu.

Related Posts